Hardcore 4.0-litre Porsche Cayman GT4 RS op de kaarten

Porsche kan nog een ‘RS’ bads en truck toevoegen aan zijn variëteit met de introductie van een nieuwe hardcore cayman-variant, evenals insiders die hebben geverifieerd met automobiel onthullen De mogelijkheid van een Cayman GT4 Rs.
Porsche heeft toegegeven dat de vraag naar de Cayman GT4 zijn verwachtingen was, dus een nieuw ontwerp met beperkte editie om erboven te zitten kan het logisch zijn. Hoewel sommige geruchten erop wijzen dat het de Cayman GT4 R wordt genoemd, suggereren onze bronnen dat het de Cayman GT4 RS kan worden genoemd en een 4,0-liter motor zal bevatten. Veel recentere rapporten op de webpen dat de auto’s en vrachtwagen al op het sociale netwerk zijn gelekt door een Australische Porsche -dealer.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Twee andere GT -ontwerpen zullen het echter in showrooms verslaan. Porsche’s vooruitgang automobilist en merkambassadeur Walter Rohrl geverifieerd naar Automobile onthullen dat de facelifte 911 GT3 zal worden gebruikt met een zesversnellingsbak, en wordt verwacht dat ze deze maart worden blootgesteld op de Geneva Autoshow.
• Finest Track Day -auto’s
De motorcapaciteit zal eveneens toenemen tot 4,0 liter en het vermogen van het vermogen wordt hoger dan de 911 R – die duidt op meer dan 500 pk. Verbeteringen in lage koppelverzending zijn eveneens gegarandeerd dankzij interieurherzieningen binnen de flat -six motor – de vooruitgang van Porsche zullen uitputtend zijn om de problematische introductie van de vorige GT3 niet te herhalen, die werd geplaagd door motorstokken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *