Nieuwe 2020 -stoel ATECA SUV: Britse kosten en specificaties blootgesteld

Cosmetische revisies ten opzichte van het vorige Ateca -ontwerp omvatten een herziene radiatorrooster, nieuwe LED -koplampen en een paar opnieuw ontworpen mistlampen. Stijlaanpassingen voor de voorluchtinlaat, skid -plaat en bumper zijn ook. De stoel heeft exact dezelfde vouwen toegevoegd aan de motorkap van de Ateca als ontdekt op de nieuwe Leon Hatchback en de grotere Tarraco SUV, waardoor een extra visuele verbinding tussen zijn nieuwe familie-formaat modellen wordt gelegd.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Aan de achterkant is er een nieuwe bumper, spoiler en undertray, ook een nieuw paar LED -achterlichten. De verlichtingseenheden delen een vergelijkbare stijl als de tarraco’s en functiescrolborden op de FR en Xperience-trimniveaus. Ten slotte is de blokkapitale badge-stijl van de Ateca verwisseld voor exact hetzelfde handgeschreven script dat aan de achterkant van de nieuwe Leon is ontdekt.

Beste kleine SUV’s en crossovers te koop 2020

De stoel heeft ook de trim-niveaus van de Ateca gewijzigd. De SE, SE-technologie van de oude auto, FR en FR Sport-uitrustingsniveaus zijn overgebracht op het gefacelifte ontwerpgroothandel-maar het comfort-gerichte vlaggenschip van de Seat Xcellence is omgedoopt tot ‘Xperience’.
Binnenin krijgt de gefacelifte Ateca een nieuw lederen stuurwiel, bijgewerkte deurkaarten en een optie van nieuwe bekledingstijlen in stof, micro -gewijde of leer. FR Sport Designs en hierboven krijgen standaard een 10,25-inch digitale instrument binnacle.
15
Over onze adsclose deze advertentie

ATECA -kosten en uitrustingsniveaus
Prijzen beginnen vanaf £ 23.670 voor het SE-ontwerp met een 1,0-liter TSI-benzinemotor die 108 pk tot stand brengt. Gemeenschappelijke apparaten omvatten de 8,25-inch infotainment-eenheid, het opladen van draadloze smartphones, cruise beheren met snelheidsbegrenzer, voorste en achterste auto-parkeersensoren, klimaatbeheer met dubbele zone en 17-inch lichtmetalen wielen. Kopers kunnen zoveel stappen als SE-innovatieafwerking voor een premium, waarbij een groter 9,2-inch scherm met navigatie en zitkoppeling op afstand wordt geïntroduceerd, toegang tot connectiviteit, plus 18-inch lichtmetalen wielen.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *