‘De minnows stijgen in de VW -groep met stoel en Skoda die er sterker uitziet dan ooit’

stoel heeft in het verleden niet de beste tijden gehad. Naast het worstelen met een gebrek aan identiteit binnen de Volkswagen -groep, leidden enorme verliezen tot grote vraagtekens over de toekomst van het merk.
Chatend met de charismatische baas Luca de Meo van Seat bij de lancering van de uitstekende nieuwe Ibiza Supermini, onthulde hij de stand van zaken waarin het bedrijf zat. “Vijf jaar geleden verloren we 400 miljoen euro per jaar,” vertelde hij me, voordat hij breed glimlachte Om me eraan te herinneren “en we hebben zojuist een operationele winst van 143 miljoen euro aangekondigd voor 2016”. Dat is nogal een ommekeer.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• Nieuwe stoelmedewerker SUV onderweg
De visie van De Meo voor zijn merk is duidelijk, vooral hoe het zich in de VW -groep bevindt. Hij vertelde me: “We hebben het jongste klantenbestand van elk autobedrijf – wij zijn het merk voor de volgende generatie. Onze rol is om mensen in het [VW Group] -systeem te krijgen. We moeten de poort zo aantrekkelijk mogelijk maken. ”
Met de meest recente reeks producten zoals de Ateca SUV en New Ibiza, slagen De Meo en zijn team – en er is nog veel meer te komen, met twee nieuwe EV’s, twee veel meer SUV’s en iets anders dat hij belooft zal ‘echt speciaal zijn’ ”.
Van gelijke betekenis als De Meo is de status van zijn merk in de groep – en hij doet er alles aan om ervoor te zorgen dat zijn bazen het opmerken en zwaar blijven investeren, wat ze graag lijken te doen. Daarom is de Ibiza gekozen om eerst de geavanceerde nieuwe MQB A0 -platformtechnologie van de groep te debuteren.
Skoda is op dezelfde manier klaar om VW en Audi uit te dagen voor de krantenkoppen (en verkoop). Zoals we onlangs hebben onthuld, zijn de EV -ambities van Skoda net zo groot als iedereen in de groep, met zijn visie om de leiding te geven op de Shanghai Autosalon.
Eén ding is zeker, concurrentie tussen VW, Audi, Seat en Skoda is heter dan ooit – en dat is goed nieuws voor ons allemaal.
Wat vind je van de vooruitgang die wordt geboekt op stoel en Skoda? Word lid van het argument in de opmerkingen hieronder …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *