Peugeot 108 Spy Shots

Dit is onze allereerste blik op de geheel nieuwe Peugeot 108, die eveneens de basis voor de nieuwe Toyota Aygo en Citroen C1 zal typen. Het zal een enigszins groter zijn, evenals veel meer nuttige versie van de 107, die het in 2014 zal vervangen.
Onder de nieuwe naamgevingsstrategie van Peugeot zijn ontwerpen die eindigen met een ‘8’ ontwikkeld als een veel meer premium voertuig en afgaande op de verhoudingen van dit prototype, lijkt de 108 precies dat te zijn.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Hoewel elk paneel op de 108 uit het zicht is verborgen met zware camouflage, zijn er een aantal zichtbare wijzigingen in de wendbare stadsauto.
De afgeronde front -end is in het behouden van de nieuwe foto van de Peugeot en de styling van zijn styling is waarschijnlijk een verkleinde versie van de 308 hatchback. De wielen op de 108 zijn ook beter voor elke hoek van de auto, wat een langdurige wielbasis aangeeft, die een verbeterd binnengebied zal produceren, evenals veel meer wendbare behandeling.
Kijkend naar de achterkant van de 108, heeft het exact dezelfde boxy houding van de VW UP! Echter, zonder de vierkante ramen dankzij een veel aantrekkelijkere stijgende lijnen.
De 108 bevindt zich nog in een vroeg stadium van vooruitgang, dus een kostenkosten en de releasedatum moeten nog worden onthuld, maar u kunt verwachten dat deze van ongeveer £ 8.000 zal kosten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *