Nieuwe BMW M8 CS Specited Testing op de Nurburgring

BMW zou binnenkort een nog snellere versie van de M8 Coupé kunnen introduceren, afgaande op deze nieuwe spionageschoten gemaakt bij de Nurburgring.
Mogelijk M8 CS genoemd, zal het zich bij de onlangs geïntroduceerde M5 CS Super Saloon in de line-up van het bedrijf, die een beetje stroomversterking biedt, evenals enkele relatief uitgebreide chassisaanpassingen die zijn ontworpen om het veel beter te maken rond een baan.

Mega bmw m5 cs ontketend met 626 pkp

We verwachten dat de nieuwe BMW M8 CS exact dezelfde licht op maat gemaakte twin-turbo 4,4-liter V8-motor zal delen als de M5 CS, die 626 pk creëert, evenals 750 nm koppel. De twee voertuigen delen al exact dezelfde motor in basisconcurrentie, dus het zou redelijk zijn voor BMW om de upgrades van de salon over te dragen naar de enorme coupé.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Tweaks zouden een verbeterd oliesysteem omvatten, veel betere koeling, een vrijstromende uitlaat en een volledige REMAP van de motor ECU, maar de upgrades mogen alleen een marginale 10 pk extra maken tijdens de M8-competitie. De achttraps automatische versnellingsbak van de M8 en het configureerbare vierwielaandrijvingssysteem zullen eveneens blijven.
Chassis -upgrades zullen een beetje uitgebreider zijn. De reishoogte van deze testauto lijkt te zijn verlaagd en achter zijn lichtmetalen wielen zijn er enkele nieuwe kruisgeboorde remschijven en grotere remklauwen. Onder de huid verwachten we meer overdrachtsonderdelen van de M5 CS, zoals geüpgraded en afgestudeerde suspensiedempers, evenals stijvere motorbevestigingen.
De visuele tweaks van dit vooruitgangsmodel bieden net zo veel als ze zich vormen. De diepere voorste splitter, grote achtervleugel en een agressieve nieuwe diffuser zullen allemaal ten goede komen aan de aerodynamische prestaties van de coupe, terwijl de hervormde ventilatieopeningen achter de voorwielkasten moeten helpen om hoge druklucht en warm uit de remmen te verdrijven.
Binnen verwachten we een eveneens racen geïnspireerde make-over, met een paar lichtgewicht containerstoelen, een Alcantara-stuurwiel, nieuwe gekleurde veiligheidsgordels en wat koolstofvezelafwerking. Net als de M5 CS krijgen kopers misschien ook een groter 12,3-inch infotainmentsysteem om de 10,25-inch unit van de basisauto te vervangen.
De M8 CS zou tegen het einde van het jaar het VK moeten bereiken, met het nieuwe vlaggenschip van BMW Big Coupe die de Bentley Continental GT -snelheid evenals de Porsche 911 Turbo S. De kostenboost over het basisvoertuig moet vergelijkbaar zijn met die van de M5 Concurrentie evenals de M5 CS, met ongeveer £ 40.000 extra, met het M8 CS-toegangspunt naar ongeveer £ 160.000.

Heb nu onze evaluatie van de BMW M8 -competitie bekeken …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *