“Groot-Brittannië heeft zich vastgehouden aan de setting als de 10e grootste auto-producent”

heeft zojuist enkele actuele cijfers gezien die precies laten zien hoe de toonaangevende motorproducerende landen ter wereld vorig jaar deden. Nu begrijp ik niet of ik moet lachen, huilen of hun toevlucht nemen tot achterdocht dat grenst aan ongeloof.
Heeft China echt 24 miljoen van de 72 miljoen voertuigen ontwikkeld die vorig jaar zijn gemaakt? Als dit waar is, betekent dit dat de Chinezen miljoenen meer dan de tweede plaats Japan (7,9 m), Duitsland (5,7 m), de VS (3,9 m) en Zuid-Korea (3,9 m) gecombineerd hebben. Ongelooflijk.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

India (3,7 m) is het volgende enorme ding, en is klaar om Korea, de VS en vervolgens zelfs Duitsland in te halen, waardoor een oosterse lock-out in de wereldwijde top 3 tegen 2020 wordt geproduceerd.
• Het wereldwijde voertuig produceert loonkloof
Maar zowel Spanje als Mexico, die respectievelijk 2,4 miljoen en 2M voertuigen creëren, zijn andere rijzende sterren, terwijl Brazilië (1,8 m) niet slecht doet op de negende plaats. Na een wervelwind 2016 klampte Groot -Brittannië zich vast aan zijn indrukwekkende omgeving als 10e grootste producent met 1,7 miljoen auto’s.
Het is belangrijk dat we gesubsidieerd Frankrijk (1,6 m), de Dark Equine Tsjechische Republiek (1,3 m) en het noodlijdende Rusland (1,1 m) voor zijn. Iran, Slowakije, Indonesië en Turkije maakten 1 miljoen motoren per stuk; Thailand en Canada 800.000 elk. Het is tragisch dat het Machtige Italië is verbannen naar een lage 20e in de wereld, waardoor slechts 700.000 voertuigen per jaar worden gecreëerd. Spanje samen met stoel (wees door Italië en Fiat in de jaren tachtig) echter de laatste lach; Ze ontwikkelen zich nu vier keer meer dan Italië met zijn vele beroemde merken, waaronder Ferrari.
Aan de onderkant van de schaal heeft de door oorlog verscheurde Oekraïne op de een of andere manier afgehandeld om 4.340 voertuigen te ontwikkelen, evenals Venezuela met 849. Bangladesh-nog steeds vermeld als 16 autofabrikanten-geprobeerd om de output van één voertuigen naar twee voertuigen te stimuleren tot twee voertuigen per dag. Nigeria was volgens een vrolijke Ford Motor Company vanwege de ontwikkeling van blauwe ovale producten uit 2015, maar had in 2016 officiële productiecijfers van nulauto’s, bestelwagens of bussen.
Op exact hetzelfde continent is Algerije nu het snelst groeiende voertuig dat overal ter wereld natie creëert-grotendeels dankzij investeringen van Franse reuzen die begrijpen dat Algerijnen het soort lage lonen (£ 1- £ 2 per uur) Indianen kunnen worden betaald als Net als Mexicanen verdienen.

Auto -werknemers in het Med in Frankrijk genieten van onhoudbare uurtarieven van bijna £ 30. Bijgevolg kunnen ze verwachten dat meer van ‘hun’ taken worden geëxporteerd naar ultra-lage loon Noord-Afrika-die mogelijk uw volgende Peugeot, Citroen of, de hemel verbieden, Vauxhall bouwen.
Wat vind je van de positie van het VK? Laten we het in het commentaargedeelte hieronder begrijpen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *