Kia maakt zich uit om 14 nieuwe elektrische auto’s te lanceren tegen 2027

Kia heeft zijn bedrijfsroadmap aangekondigd in de aanloop naar het jaar 2030. Het merk is van plan om tegen het einde van het decennium jaarlijks 4 miljoen auto’s te verkopen – met 1,2 miljoen batterij zijn batterij -Electric Cars (Bevs).
14 Nieuwe Kia EV’s worden tegen 2027 gelanceerd bij aankoop om het bedrijf te helpen dit cijfer te bereiken, en het zal ook overschakelen naar veel duurzamere productiemethoden, gerecyclede materialen en hernieuwbare energie waar mogelijk.

Hyundai en Genesis Plot 17 nieuwe elektrische auto’s tegen 2030

Vanaf 2023 is Kia van plan om ten minste twee Bevs per jaar te lanceren, die vervolgens tot een volledige line-up van 14 in 2027 zullen opbouwen. waarschijnlijk geprijsd om klanten met krappe budgetten aan te trekken, weg van rivalen zoals Mg.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Een van de eersten die aankomt, is de EV9 SUV, die het merk een breed scala van de volgende generatie technologie zal debuteren, inclusief het autonome rijsysteem ‘Automode’. Updates over de uitzending en ‘Feature on Demand’ Services zullen ook voor het eerst beschikbaar zijn.
Een andere van de doelen van Kia voor 2030 is om een ​​toonaangevend merk Global Purpose Built Car (PBV) te worden. Het merk zal deze PBV’s bouwen voor zakelijke klanten in een poging om te voldoen aan een voorspelde vijfvoudige toename van de vraag naar op maat gemaakte producten tegen 2030.
Voor nu zullen deze PBV’s worden gebouwd op bestaande platforms zoals de E-Niro Plus, en zullen ze worden gericht op taxi-vloten en ride-hailing-diensten. Vanaf 2025 worden echter toegewijde skateboardplatforms geïntroduceerd.
Deze skateboardplatforms zijn flexibel in grootte en zijn voorzien van modulaire lichamen, die gemakkelijk kunnen worden verwisseld om aan de behoeften van elk bedrijf te voldoen. Opties kunnen logistieke voertuigen op laag niveau, auto’s voor auto-delen en leveringsvoertuigen zijn.
Wat vind je van de plannen van Kia voor de toekomst? Laat het ons weten in het commentaargedeelte hieronder …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *