Toyota en Suzuki bundelen hun krachten om Green Car Tech

Toyota en Suzuki te ontwikkelen, zullen beginnen met gesprekken over toekomstige samenwerkingen in technologische ontwikkeling, auto -productie en marktontwikkeling.
De gesprekken zullen proberen een gezamenlijk aanbod van auto’s voor de Indiase markt te leveren. Suzuki was een van de eerste bedrijven die de Indiase automarkt binnenkwam en heeft een belangrijke rol gespeeld bij het vooruitzetten van de Indiase automotive -technologie.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

• Beste elektrische auto’s om nu te krijgen
De onderwerpen van de discussie tussen de twee bedrijven zullen onder meer Toyota die technische ondersteuning bieden voor Suzuki’s compacte, ultra-hoog-efficiënte aandrijflijn en het aanbod van modellen ontwikkeld door Suzuki maar geproduceerd door Toyota Kirloskar Motor Private Ltd voor Indiase, Afrikaanse en andere ontwikkelingsmarkten.
Toyota -president Akio Toyoda zei: “Als leden van de Indiase samenleving, zal Toyota, samen met Suzuki, zijn best doen om vrijheid en plezier te verbeteren in een toekomstige mobiliteitsmaatschappij en om” gemaakt in India “auto’s te maken, gekoesterd in Afrika en veel landen in de buurt de wereld.”
Er zijn gesprekken aan de gang, gezien het feit dat februari 2017 nadat beide bedrijven zijn overeengekomen over een memorandum van overeenstemming naar servicepartnerschap. Gesprekken zijn nu openbaar geworden met de hoop in de nabije toekomst een deal te sluiten.
Bekijk ons ​​oordeel over de beste plug-in hybride auto’s die hier te koop zijn …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *