‘De tijd is gekomen voor autobezitters om de controle over onze wegen

tot zeer recent te nemen, de overheid engerichte en geïncentiveerde consumenten (via scrappage-schema’s en dergelijke) om diesels te kopen. We hebben precies dat gedaan.
Toch kwam kort nadat zijn verklaring van fondheid voor diesel de oorlog tegen de brandstof kwam. In deze fase van het onzichtbare spel waren de politici geslagen met en wanhopig en wanhopig en wanhopig om relatief dure 100 per cent-elektrische voertuigen te kopen. Maar dat deden het niet. Of, om nauwkeuriger te zijn, kochten we deze pure-elektrische auto’s nog steeds in wanhopig lage nummers. De laatste cijfers tonen 7.441 zijn geregistreerd in de eerste helft van 2018 – Minder dan in januari-juni 2017.
Advertentie – Artikel gaat hieronder voort

• Beste auto’s met lage emissies in 2018
Nu is de nieuwste obsessie van de regering voor wat het beschrijft als voertuigen met ultra-low-emission. Volgens een GOV-website ben ik uiteindelijk opgejaagd, ULEV’s zijn “voertuigen met pure-elektrische motoren, plug-in hybride motoren of auto’s met CO2-emissies onder 75 g / km op uitlaatpijp”.
Of zegt de samenleving van motorfabrikanten en handelaren, het zijn voertuigen “met behulp van koolstofarme technologieën; het uitzenden van minder dan 75 g CO2 van de uitlaat; In staat om te werken in de modus Zero-Tailpipe-emissiemodus gedurende ten minste 10 mijl “.
Verward? Jij zal zijn. De regering heeft zich vorige week formeel aangekondigd dat het nu genoegen neemt met “Ten minste 50 procent” van de verkoop van nieuwe auto’s die in 2030 ultra lage emissie zijn. Maar laat het niet dat de deur open of hoog is -Missievoertuigen? En hoe zit het met zijn 2040 verbod op benzine en diesel? Het lijkt erop dat het niet nu gebeurt, omdat onze leiders zijn gewekt aan het feit dat benzine-elektra (niet pure-elektra) in populariteit / verkoop sneller groeien dan welke andere categorie van het voertuig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *