NIEUWE BMW IX5 Waterstof in de uiteindelijke testen van koud weerstaat op brandstofcel Powertrain

De laatste wintertesten zijn begonnen voor BMW’s nieuwe waterstofbrandstofcel aangedreven IX5 waterstof, voordat een klein aantal eenheden later dit jaar in productie gaan. De Zero-Emission SUV maakt gebruik van een boordbrandstofcel om waterstof om te zetten naar elektrische vermogen om twee e-motoren te besturen, evenals BMW test de prestaties van koude weer in de buurt van de Arctische cirkel.
Advertentie – Artikel gaat hieronder voort

Volgens het merk heeft de IX5 een maximale prestaties kunnen verschaffen ondanks temperaturen die zo laag zijn als -20 ° C, evenals met de twee 700-bar waterstoftanks van de auto die minder dan minuten duren om te tanken, biedt het gemak van een combineermodel.

Elektrische auto’s en vrachtwagens vs waterstofauto’s: speciale real-world analyse

BMW is eveneens bij het aanpassen van de besturing, suspensie van de IX5, evenals het regeneratieve remsysteem als onderdeel van deze voortbewegende fase, waarbij het hygietgewicht van de waterstof brandstofcel wordt vergeleken in vergelijking met een voertuig met batterijen. Nog een voordeel ten opzichte van traditionele elektrische auto’s en vrachtwagens is dat het niet ervaart uit een verkorte rijbasis in koude omstandigheden.
De IX5-waterstof is gebaseerd op het inname waterstofprototype dat wordt blootgelegd in 2019, evenals het naleven van de georganiseerde korte productierun BMW kan kijken om de auto’s en vrachtwagen in grotere schaalproductie te plaatsen, afhankelijk van de marktomstandigheden en faciliteiten ondersteuning. BMW stelt zelfs dat, als de huidige faciliteitenproblemen worden verholpen, het kan innovatie van waterstofbrandstofcel op andere voertuigen in zijn line-up, zoals de IX3, IX evenals I4 introduceren.
29

Frank Weber, BMW’s bestuurslid voor de bevordering zei: “De wintertesten onder extreme omstandigheden toont duidelijk dat de BMW IX5-waterstof eveneens volledige prestaties kan bieden bij temperaturen van -20 ° C en daarom een ​​levensvatbaar afwisselend is voor een voertuig dat wordt toegepast door een Batterij-elektrisch aandrijfsysteem “.
Advertentie – Artikel gaat hieronder voort

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *