Nissan Plots Nismo -uitbreiding met nieuwe modellen en markten

Nissan heeft onthuld dat het een nieuwe prestatie van de prestaties plant en zijn Nismo -assortiment de komende jaren aanzienlijk zal uitbreiden met nieuwe modellen voor nieuwe klanten. Het bedrijf zal zijn productoffensief uitzetten via de nieuw opgerichte Nismo Cars Service Department.
Nissan wil Nismo naar nieuwe markten duwen en het merk veranderen in een veel meer wereldwijd erkende prestatieafdeling, hoewel het zijn nieuwe markten nog niet moet specificeren of ongetwijfeld een tijdsbestek moet hebben.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

• Nissan GT-R Nismo Review
Momenteel verkoopt Nissan Nismo -auto’s in zijn geboorteland Japan, plus het Midden -Oosten, Noord -Amerika en Europa, dat in totaal ongeveer 15.000 omzet per jaar bedraagt. Het is te hopen dat het geplande productoffensief dit cijfer aanzienlijk zal verbeteren.
Naast het plan om veel meer markten in te gaan, kunnen we verwachten dat veel meer Nissan -auto’s ook de Nismo -behandeling krijgen. Nissan zegt dat het wil dat zijn Performance Wing een groter scala aan modellen aanbiedt en de Nismo -badge naar nieuwe segmenten zal brengen.
Momenteel bestaat Nissan’s Global Portfolio of Nismo Tuned Road Cars uit de GT-R- en 370Z-sportwagens, Juke en Patrol SUV’s, plus de Note Tiny MPV en de Sentra Saloon.
Kijkend naar het assortiment van het merk, zou het kunnen kijken naar de hot latch -markt met Nismo fettled versies van de nieuwe Micra en Pulsar – Nissan heeft eerder een micra nismo gebruikt in Japan en liet doorschemeren naar de pulsar die Nismo -behandeling kreeg op de autosalon van Parijs in de Autosalon 2014. Als alternatief zou een hot versie van de grote verkoop van het bedrijf Qashqai SUV kunnen vormen als een rivaal voor de komende stoel Ateca Cupra.
Wil je Nissan veel meer Nismo -modellen zien produceren? Laat het ons weten in de Commotten …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *