Ford Transit Crowned Van King of the Arctic in Sub-Zero Test

De harde Ford Transit Van heeft bewezen waarom het een van de beste in zijn klasse behoort na het doorstaan ​​van een van de koudste en veel intense van prestatietests ter wereld op de planeet .
Zowel de nieuwe Ford Transit als Ford Transit Connect werden onder zware druk geplaatst in de straffende vijfdaagse Arctic Van -test die plaatsvond in Icy Finland -waar temperaturen kunnen dalen tot -50 graden Celsius.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

• Beste kleine busje 2014
Hun brandstofefficiëntie, lading draagt- en beheervaardigheden werden rigoureus gecontroleerd met slaloms over een bevroren vliegveld en zenuwslopende schijven door 700 kilometer bevroren weg. Ze bleven ook ‘s nachts buiten in sub-vriestemperaturen om te zien of hun motoren en verwarming de dag daarna op de juiste manier konden functioneren.
Uiteindelijk hebben de Ford Vans de overhand gehad en de deskundige automobilisten die ze controleerden, noemden ze algehele winnaars: Ford’s eerste dubbele overwinning in de 23-jarige geschiedenis van het evenement.
De Ford Transit werd beoordeeld in negen van de 13 categorieën van de Ford of Joint-top tegen rivaliserende modellen van Mercedes, Vauxhall en Volkswagen. De beheer en stabiliteit van de Ford Transit Connect behaagden met name de juryleden en het rangschikte top of joint-top in zeven categorieën tegen Citroen, Renault en Volkswagen.
“Elk van onze nieuwe Ford Transits wordt gecontroleerd in ‘s werelds zwaarste klimaten en rijomstandigheden lang voor de lancering, dus ze zijn voorbereid op alleen dit soort uitdaging,” zei Paul Randle, directeur van Ford Europe’s autolijn. “Onze klanten zijn afhankelijk van hun transits om de klus te klaren, en we hebben ervoor gezorgd dat ze klaar zijn voor werk, ongeacht het weer.”
De onderstaande video toont een samenvatting van de harde uitdagingen die beide bestelwagens moesten doormaken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *