Jaguar werkt F-PACE, XE en XF bij met nieuwe motoren en Tech

Jaguar heeft een verscheidenheid aan updates onthuld voor 2018 Design Year-versies van zijn XF en XE Saloon naast zijn F-PACE SUV, introductie van nieuwe motoren, nieuwe innovatie en extra apparatuur.
Het enorme nieuws is de toevoeging van drie nieuwe Ingenium -motoren, waaronder benzineversies van de nieuwe Jaguar Land Rover Power Units voor het eerst. Een 2.0-liter Twin Turbo-benzinemotor wordt aangeboden in twee verschillende specificaties van melodie-197 pk en 247 pk-samen met een nieuwe 237bhp twin-turbo ingenium dieselpakking tot 500 nm koppel.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

197bhp en 247 pk benzineontwerpen krijgen 20T en 25T -badging, terwijl Jaguars met de nieuwe diesel PowerUnit worden begrepen als 25D -auto’s.
• Fijnste 4x4s evenals SUV’s
Jaguar heeft ook een nieuwe app geïntroduceerd voor de infotainmentsystemen die in elk voertuig zijn gemonteerd, waarmee individuen brandstof kunnen betalen bij Shell -benzinestations rechtstreeks vanuit hun auto’s.
Bestel boeken voor de drie vernieuwde Jaguars en hun nieuwe derivaten zijn nu open.
Jaguar F-PACE 2018 Ontwerpjaar Updates
Veel aanpassingen zijn inkomend voor de F-Pace SUV, met het grootste nieuws de toevoeging van een nieuwe instap-dieselversie. Het wordt nu aangeboden met de bestaande 161bhp Ingenium 2.0-liter diesel die eerder voor de XE is gereserveerd, met CO2-emissies van 126 g/km. Gedatend naar een handboekversnellingsbak en achterwielaandrijving, krijgt het een verklaarde 59.2mpg en zal worden geslagen als de F-Pace e-performance.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *