Audi, Porsche en Volkswagen geven vrijwillige retrofit voor V6- en V8 Diesels

Audi uit dat Audi een nieuwe dieselemissies retrofit voor klanten in Europa heeft onthuld, in de voetsporen van een vergelijkbare beweging die eerder deze week door Mercedes werd onthuld. Een algemeen van 850.000 voertuigen komen in aanmerking voor de update van de softwareapplicatie.
De verhuizing komt omdat een frisse scepsis van dieselemissiescijfers wordt geëgaliseerd bij grote Europese autofabrikanten – een voortdurende overloop van de Dieselgate Detraction van de Volkswagen Group in 2015.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

• Mercedes Problemen vrijwillige terugroepactie voor 3 miljoen dieselauto’s
Volgens Audi komen dieselvoertuigen met behulp van zescilinder- en acht-cilindermotoren-EU5 en EU6 Generation V6 TDI en V8 TDI-ontwerpen-in aanmerking voor de softwaretoepassing, die hun uitstoot verder zullen verbeteren in echte rijomstandigheden buiten de huidige juridische vereisten”.
Tot nu toe zijn de Britse Volkswagen Group-klanten die worden getroffen door de afbreuk aan dieselemissies beperkt tot eigenaren van voertuigen met EA 189 1,2-liter, 1,6-liter en 2,0-liter pre-euro 6 dieselmotoren. Het zescilinder 3.0-liter TDI-systeem van de groep staat centraal in de storm in de Verenigde Staten, maar niet in Europa, waar de huidige op het systeem geïnstalleerde emissiesoftware legaal is.
Het retrofit -programma omvat verder dan het merk Audi. Het bedrijf heeft geverifieerd dat Volkswagen en Porsche -ontwerpen die deze motoren gebruiken ook onder de vrijwillige terugroepactie vallen. Als zodanig wordt een breed aantal ontwerpen in de Volkswagen Group Marques beïnvloed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *