Renault Plug-in Hybrid voor 2014

Renault werkt aan een 141mpg concept-auto, die volgens Renault Head of Research, geavanceerde studies en materialen Remi Bastien.
Bastien schetste om Auto Express te geven dat Renault “onderzoek naar petrolplug-in hybride vermogen” is voor het voertuig ‘2L/100 km’, dat waarschijnlijk zijn debuut zal maken op de Autosalon van Genève 2014.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

In tegenstelling tot andere super-ECO-auto’s zoals de Volkswagen XL1-naar verwachting bijna £ 100.000 in het VK kost-zegt Bastien: “Een uiteindelijke productieversie van de auto zou betaalbaar zijn. Het wordt een B-segment auto met clio-type functies in termen van ruimte en comfort.
• Renault Zoe Review
“De belangrijkste stuwkracht van ons onderzoeks- en ontwikkelingsbudget wordt besteed aan het verbeteren van de uitstoot – met onze strategie voor elektrische voertuigen met de Zoe EV, zijn we perfect geplaatst om hybride systemen te ontwikkelen.”
Naast dit benzine-elektrische prototype loopt Renault nog steeds vooruit met onderzoeksprojecten van nulemissies om de praktische en het bereik verder te verbeteren. En ondanks een focus op het verminderen van het gewicht in zijn voertuigen met traditionele verbrandingsmotoren, gelooft Bastien dat deze filosofie niet noodzakelijk de beste aanpak is voor elektrische auto’s:
“Het verminderen van gewicht is belangrijk voor benzine- en dieselauto’s, maar minder voor EV’s – aerodynamica is belangrijker voor efficiëntie in elektrische voertuigen. Gewicht kan worden gebruikt om regeneratief remmen in een EV te helpen om meer kinetische energie te oogsten bij het vertragen.
“Ik denk dat de belangrijkste reden waarom BMW lichtgewicht koolstofvezel op de BMW i3 bijvoorbeeld gebruikt, vanwege de prestaties, vanwege waar het merk voor staat – niet noodzakelijk voor efficiëntie.”
• Renault Clio Review
Afgezien van het verbeteren van het bereik, ligt de andere belangrijkste focus van Renault op het verlagen van de kosten voor de consument – een andere reden waarom dure koolstofvezel in de nabije toekomst niet zal verschijnen op de productie -auto’s.
Bastien gelooft dat de industrie slechts 50% bedraagt ​​in termen van verkenning van batterijtechnologie, en dat verdere ontwikkeling het bereik zal verbeteren, met uitspraak: “Tegen 2020 zal het bereik van een EV zoals de ZOE verdubbelen tot ongeveer 250 mijl.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *