Het probleem van deze week van Automobile Reveal

Het probleem van deze week – op 10 april 2013 – bevat het volledige verhaal over het BMW -idee X4, dat later deze maand op de Shanghai Autos Show zal worden onthuld.
We hebben ook de allereerste officiële foto’s van Maserati’s nieuwe 5-serie-wankele Ghibli, evenals het opmerkelijke Renault Twin-Z-concept, speciale foto’s van de volgende generatie Nissan Qashqai en kosten voor de nieuwe VW Golf GTI. We hebben ook een speciale infographic die precies laat zien hoe benzine en diesel echt vergelijkt wanneer dit betrekking heeft op de bedrijfskosten.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

In schijven zijn we voor het eerst achter het stuur van de nieuwe Audi RS6 geweest, naast Audi’s bereik-topping R8 V10 Plus, de geheel nieuwe Vauxhall Cascada en Limited-Edition Suzuki Swift Sport SZ-R .
Ons road-testteam heeft de geheel nieuwe stoel Leon opgezet tegen twee big-selling rivalen, de Volkswagen Golf en de Kia Cee’d. We hebben ook de nieuwe Tiny JCW GP gecontroleerd tegen de RenaultSport Megane Cup, terwijl onze langdurige updates zeggen dat ze daar zijn voor de grote Dacia Sandero. Bovendien zijn er al uw normale productrecensies, kopersgidsen en letters zijn ook inbegrepen.
Uitgave 1.263 wordt aangeboden om nu te krijgen, geprijsd op £ 2,95. Als alternatief kunt u zes problemen voor £ 1 claimen, evenals het tijdschrift dat elke week rechtstreeks aan uw deur wordt verstrekt, onze nieuwe iPad -editie downloaden of gewoon met uw regionale krantenpartijen praten om zonder extra kosten een exemplaar voor u te kopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *