Audi A4 en A4 Avant vernieuwd met nieuwe look voor 2018

Audi heeft een vernieuwde A4 onthuld voor 2018, reageren op de recent gefacelifte Mercedes C-Klas -Generation BMW 3 -serie, die in oktober op de Motor Show van Parijs aankomt.
In tegenstelling tot de nieuwe C-Klasse, die een ontwerpherziening schuwt ten gunste van nieuwe motoren, technologie en bijgewerkte infotainment, zijn de wijzigingen die zijn toegepast op de A4 en A4 Avant puur cosmetisch, met alleen ontwerpwijzigingen op de facturering. Als zodanig is het meer een modeljaarupdate dan een volledige facelift, en je moet wat langer wachten op een A4 met een 48-volt mild hybride systeem.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

• Beste executive saloons te koop 2018
Audi zegt dat de basis SE en Sport A4’s zijn herzien met meer opvallende looks dankzij een herziene ontwerp voor en achter bumper, nieuwe zijrokken en een nieuwe afwerking aan de zijkant Air Inlet Grilles. Avant-versies van deze auto’s krijgen ook een spoiler, terwijl A4 Sport-modellen nu op 18-inch lichtmetalen wielen zitten.
11

De nieuwe A4 S -lijn (foto) is geïnjecteerd met een veel sportiever uiterlijk. De herziene voorschort wint uitgesproken, hoekige ventilatieopeningen, met de voorkant van de auto nu veel meer doet denken aan het vlaggenschip 444 pk Rs 4 avant dankzij een prominenter lipblad aan de onderkant van de bumper. Het behoudt echter een klassiek latstijlrooster over een honingraatpatroon. De wielen zwellen standaard naar 19-inch in grootte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *