Subaru Viziv Performance Concept plaagt Hot New Subarus in Tokyo

Subaru heeft zijn meest actuele Viziv-merkconcept-auto onthuld op de Tokyo Autosalon. De slanke vierdeurs is de zesde auto die wordt ingediend onder de Viziv Badging van het bedrijf, maar de eerste die afdwaalt van zijn SUV-wortels.
Het wordt het Viziv Performance-concept genoemd en het is een sportief ogende compacte salon die door Subaru wordt gebruikt om de prestaties van het merk verleden en toekomst te benadrukken. Het krijgt onderscheidende ontwerpkenmerken en nieuwe geavanceerde bestuurder-assisttechnologieën.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

• Beste prestatie -auto’s te koop Ideaal nu
Subaru zegt dat de standaard vierwielaandrijving, bokser-motormodellen werden gebruikt als inspiratie tijdens de conceptie van de auto. Hoewel er geen duidelijke aanwijzingen zijn van de erfenis, WRX of Impreza in het concept, blijven de krachtige referenties ervan in geen geval dankzij de wijd uitlopende wielkopen van de auto, een luchtschep op de motorkap, grote legeringen en een agressieve achterste diffuser-set- omhoog, huisvesting vier uitlaatpijpen.
13

Subaru heeft ook veel koolstofvezel gebruikt om enkele van de sportief uitziende carrosserie -toevoegingen te vormen, terwijl het bedrijf zegt dat de koplampen van de voorrooster en ‘Hawkeye’ in de bokser -motor onder de motorkap op de loer liggen, terwijl de grote houding ook speelt tot De aandrijflijn van het concept vierwielaandrijving.
Net als bij eerdere VIZIV-concepten, is het mogelijk dat de ontwerprichting onderzocht door het VIZIV Performance Concept ook opnieuw zou kunnen verschijnen, bijvoorbeeld op de volgende generatie WRX-salon. Het concept is echter iets groter dan de huidige generatie WRX STI, met een langere wielbasis op 2.730 mm. Het is ook een stuk breder, meten op 1.950 mm groot naast de meetlint, terwijl de dak ook lager zit om de VIZIV Performance Concept Showcar -verhoudingen te geven.
Subaru wil in 2020 semi-autonome chauffeurs-assistfuncties lanceren, en het concept biedt een voorbeeld van de aankomende technologie met een ontwikkelde versie van het HELP-systeem van Subaru’s EyeSight Dual-Camera.
Klik hier voor alle stroom van de Autosalon van Tokyo 2017 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *