Nieuw 2023 Tiny Hatch Spioned opnieuw voorafgaand aan het officiële debuut

Onze spionagefotografen hebben het volgende kleine luik gevonden dat zijn Arctic Development Program aanpakt, dit keer met een elektrische aandrijflijn. De versie van de BMW Tiny van de vierde generatie wordt kleiner als onderdeel van het herontwerp, en het is gebaseerd op een nieuw elektrisch platform dat samen is ontworpen met de Chinese maker Great Wall.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

BMW hoopt dat zijn compacte herontwerp van het Tiny het mogelijk maakt om een ​​paar verkopen te stelen van de nieuwe, pure-elektrische Fiat 500. Deze afbeeldingen laten zien dat de stijl van zijn styling echter niet dezelfde retro-aantrekkingskracht zal hebben als de fiat, als het, zoals het Ik zal een evolutie zijn van de huidige generatie kleine luik in plaats van een trouwe throwback naar het oorspronkelijke ontwerp van Issegonis.

Mini’s gedurfde toekomst met kleine MPV op basis van Urbanaut -concept

De koplampen en de voorbumper zijn vrij gelijkaardig aan de huidige auto’s en delen dezelfde bolvormige styling. De voorruit is echter een beetje verder teruggebracht, waarschijnlijk om de aerodynamica te verbeteren en de hoeveelheid bereik voor de elektrische variant te maximaliseren.
Mini heeft het achterste uiteinde van het Hatch een veel veel grondige revisie gegeven. Er is een nieuwe set trapeziumvormige staartlichten die zich verstoppen onder de camouflage (die anders zijn dan alles wat we eerder hebben gezien), verbonden door een vers trimstuk dat over de achterklep loopt.
De voor- en achterste overhangen zien er aanzienlijk korter uit dan het huidige model, maar het is heel goed mogelijk dat de wielbasis van de auto hetzelfde zal zijn als die van zijn voorganger. De afstand tussen de voorwielen en de automobilist ziet er ongeveer hetzelfde uit als voorheen, wat een behoorlijk grote hint over de grootte van de auto laat vallen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *