De Grand Tour episode 1 evaluatie

Na het wachten maanden voor Amazon’s nieuwe auto-gebaseerde voorstelling verzorgd door ex-Top gear houdt Jeremy Clarkson, James May, evenals Richard Hammond, ontdekte ik mezelf bijna schudden in afwachting als ik zat neer met mijn huishouden tot de allereerste aflevering van The Grand Tour te kijken. Er was zo veel aan de hand met mijn geest als de show was het punt te beginnen:

“Zal de opening scene die kosten een groot £ 2,5 miljoen waard?”

“Wordt het een entertainment van de oude top Gear?”

“Als dat zo is, dan is precies hoe werkt het valideren van de maar liefst £ 4,5 miljoen Amazon besteedt per aflevering?”

En het meest van al: “Ik hoop echt dat het goed is.”

Om het kort gezegd, het was BLOODY briljant! Alle elementen die ik graag over de oude hoogste versnelling waren er in schoppen, van de zinloze, evenals humoristische plagerij tussen de gastheren, de opmerkelijke auto’s en vrachtwagens tentoongesteld. De show voortreffelijk voorbeeld van wat ik gewenst uit de show als een petrolhead, man van middelbare leeftijd in een uitstekende auto’s en vrachtwagens gedraagt zich als een heleboel zowel jongens als gek rond in uitstekende auto’s. De gegarandeerde hypercar (hoewel ik houd niet van dat woord) comparo, de P1 v 918 v laferrari was schitterend in zowel presentatie als resultaat.

De Porsche 918 Spyder Weissach bundel gereden op de show. precies hoe de drie houdt kregen al drie fabrikanten om hen te voorzien van hun hybride supercars is echt geweldig. (Bron van het beeld: Porsche perssite)
Ik kan eerlijk stellen dat het budget plan was goed besteed als de fotografie is absoluut schitterend, de openingsscène boeiende evenals grappig, evenals de show-formaat, hoewel niet geheel origineel (parodieën op hun top gear sequenties in het type ‘The American’ als de ster bit) was nog steeds aantrekkelijk. Dit was vanwege de kameraadschap op het scherm wordt gedeeld door de drie, die zelfs veel beter leek ze op voorwaarde dat de perceptie dat ze ten slotte had een vrij-loop in tegenstelling tot de ‘onderdrukkende’ BBC regime. Clarkson grapte zelfs te stellen dat als ze waren nu op het internet, is het onwaarschijnlijk dat hij ontslagen zou.

De drie Musketiers! Richard Hammond, James May en Jeremy Clarkson. (Beeldbron: Wikipedia Commons)
De nieuwe testbaan, hilarisch genaamd de Eboladrome (vanwege zijn vorm), wordt gezet net buiten de stad Swindon (we begrijpen dat dit dankzij Jalopnik), alsmede voorzien van een paar van de grappigste naam hoeken evenals secties in autogeschiedenis . Zoals Clarkson niet verklaart in de aflevering, de Eboladrome spoor test echt auto’s en vrachtwagens vrij goed. overeenstemt met het oudere hoogste versnelling spoor (de een zonder de autocross bit), waar de lange rechterhoek ‘Chicago’ showcases inherente eis van een auto om onderstuur of overstuur, het ‘niet recht’ op de Eboladrome doet hetzelfde. In exact dezelfde geest, ‘Hammerhead’ = ‘Uw naam Hier’. In wezen is een groot deel van de geloofde gegaan in het spoor. net als de rest van de show, zelfs de Eboladrome overtreft de hoogste versnelling track in het gebied van het testen van een auto en vrachtauto dankzij een ruwere patch van de weg op om gauge trip kwaliteit.

Een ruwe schets van de track als ontdekt op Google Maps. (Beeldbron: Google Maps, evenals eigen auteur)
Natuurlijk waren er sommigen die zich beledigd voelden door delen van de episode, van het maken van plezier van de Amerikanen, het doden van beroemdheden, evenals de naam van de track. In werkelijkheid heeft de Eboladrome oorzaak een beetje een Twitter storm met mensen met vermelding van het was in slechte smaak. Het dodelijke virus heeft meer dan 30.000 levens sinds 2014. U kunt er zeker van zijn dat de naam Eboladrome nooit zou hebben uitgezonden op de steeds (en soms irritant) politiek correct BBC verklaarde echter op Amazon, de grepen hebben de flexibiliteit om hun mond te schieten af als zoveel als ze willen. Ofcom (de regulator van uitgezonden materiaal in de UK) verklaarden zij dat zij de macht hebben om de productie van Amazon in het Verenigd Koninkrijk te bedienen, ook op het web evenals het zou onderzoeken of het heeft een groot aantal klachten.

De McLaren P1. (Bron van het beeld: McLaren perssite)
Aan het eind van de dag, als Clarkson niet produceren een soort van belangrijke reactie, de show niet zou hebben het publiek enthousiast zo veel als het deed. Het is zijn handtekening, net als hij of afkeer van hem, maakt het voor briljante evenals grappig entertainment. Ik begrijp dat ik vooruit naar de volgende aflevering, meer dan elke vorm van de vorige Top Gear episode. Episode 2 van The Grand tour zal worden uitgezonden op 25 november, evenals is geschoten in Zuid-Afrika. Ik doe meestal niet staat of doe dit echter SQUEEEEE!

Liefkozend genoemd “De Ferrari” (dat is een vertaling van laferrari) door James May. (Beeldbron: Wikipedia Commons)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *