Citroen DS3 Cabrio Racing: januari introduceert

de Citroen DS3 Cabrio Racing, een voorbeeld van een idee (afgebeeld) op Goodwood Celebration of Speed ​​van dit jaar, zal officieel in januari worden blootgesteld en zal kort daarna in de verkoop gaan, kort daarna in de verkoop, kort daarna, Auto onthullen heeft geleerd. Evenals u kunt verwachten dat veel van de styling van de showauto wordt overgebracht. Dat omvat zelfs de Moondark Matt Paint, die zou moeten aanvoelen als de huid van een haai.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

• Citroen DS3 Review
Upgrades naar het interieur zullen ook het concept laten zien, dus de racecabrio moet worden uitgerust met containerstoelen die zijn voltooid in de stijlvolle ‘horlogeband’ in reliëf Nappa -leer van de grotere DS5, samen met extra aanrakingspunten van Alcantara overal.
Het zal exact dezelfde 1,6-liter turbo-motor engine delen als de Hardtop DS3-racen, waardoor 204bhp wordt gecreëerd, die in 6,5 seconden van 0-62 mph mogelijk moet worden gemaakt-precies precies hetzelfde als het luik-ondanks de 25 kg boost in gewicht .
Chassis tweaks van het WRC -team van Citroen, inclusief grotere remmen, stevere veren en scherpere besturing, moeten allemaal helpen de methode die de nieuwkomer verwerkt te verbeteren.
Het DS3 Cabrio Racing zal eveneens een voorbeeld van een paar van de toekomstige thema’s van de toekomstige DS -modellen van Citroen bekijken. De rode strepen binnen en het Goodwood-idee zijn de kenmerkende kleur van het DS-bereik, en zullen in de toekomst worden aangepast aan meer van de high-end ontwerpen.
Verwacht een productierun te zien beperkt tot ongeveer 400 ontwerpen wereldwijd, met het VK dat sindsdien een groot deel van de staat als de meest prominente converteerbare markt van Europa krijgt. Als je denkt aan de DS3 Racing Hardtop -kosten £ 23.100, kun je verwachten dat de Cabrio -versie ongeveer £ 25.000 zal kosten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *