Duitse stad om auto’s en vrachtwagens volledig binnen 20 jaar te verbannen

Hamburg, de op een na grootste stad van Duitsland, heeft voorlopige plannen gemaakt die uiteindelijk de vereiste voor een auto’s en vrachtwagen rond de stad binnen de komende 20 jaar afkomen. Als onderdeel van het ‘Green Network Plan’ zal in de stad een voetganger, fietser en publieke faciliteiten worden gevestigd.
Het plan loopt eerder in tegenstelling tot de populaire geschiedenis van Duitsland bij de auto. Makers zoals BMW, Mercedes en Audi vliegen momenteel op de vlag voor de Duitse autorijdenmarkt, maar het lijkt erop dat hun producten in de nabije toekomst overtollig zullen zijn voor eisen in Hamburg.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Bijna 40 procent van Hamburg bestaat uit milieuvriendelijke gebieden en parken. Het plan is om deze gebieden te koppelen aan fietsroutes en loopbruggen, waardoor mensen veel van de stad kunnen bekijken zonder de vereiste voor een auto.
Sprekend met The Guardian zei stadswoordvoerder Angelika Fritsch: “Andere steden, waaronder Londen, hebben milieuvriendelijke ringen, maar het milieuvriendelijke netwerk zal speciaal zijn in het behandelen van een gebied van de rand tot het stadscentrum. Over 15 tot 20 jaar kun je de stad alleen op fiets en voet bekijken. ”
Samen met de vooruitgang van deze autovrije zones zal de stad ook veel milieuvriendelijkere gebieden bouwen om CO2 in te nemen en het klimaat van de stad te beheersen.
• Veel kosteneffectieve auto’s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *