Volvo Facelifts Six Designs

Volvo heeft zes gefacelifte ontwerpen onthuld op de Autosalon van Genève als onderdeel van een bijna bereik-brede update van de line-up van het bedrijf.
Alleen de nieuwe V40 evenals veroudering XC90, die te wijten is aan eind 2014, zijn ongewijzigd gelaten.

Nieuwe look XC60
De XC60 heeft de meest aanzienlijke revisies, met een nieuwe front -end gemaakt om een ​​bredere, veel positievere uitstraling te bieden.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Er is een nieuwe motorkap met opnieuw ontworpen koplampen, terwijl het nieuwe rooster zijn horizontale louven heeft voltooid in Chrome. De zwarte bekleding van het vorige model is nu voltooid in exact dezelfde kleur als de rest van het lichaam. Corner Traction Manage is nu gebruikelijk op alle modellen.
Revisies voor S60 en V60
De bredere, gedurfde stijlstijl is eveneens gebruikt aan de S60 -salon en het V60 -landgoed. Beide krijgen nieuwe koplampen met overdag looplichten en een breder rooster, nieuwe voorkant en achterbumpers, plus nieuwe LED -lichten aan de achterzijde.
Het lagere sportchassis, voorheen speciaal voor het R-Design, is voor het eerst een keuze op alle versies van de S60 en V60.
Tweaks voor grotere V70, XC70 en S80
De V70, XC70 en het vlaggenschip S80 Saloon -functie een aantal detailwijzigingen. De wasmachine -sproeiers worden uit de motorkap geëlimineerd, de radar voor de voorrooster is zwart geverfd, en er zijn chromen grille -randen met een grotere Volvo -badge.
Interieur updates over de line-up
Cabin-updates voor alle ontwerpen omvatten enkele verbeterde materialen en de toevoeging van het full-colour digitale instrumentencluster van de V40.
Modellen met een automatische versnellingsbak kunnen voor het eerst ook worden uitgerust met schakelpeddels op het stuurwiel, zolang het optionele stuurwiel met drie spaaks is opgegeven.
Een zeven-inch touchscreen maakt gebruik van webwinst toegang tot spraakopdrachten voor Music App Spotify, naast 3D-navigatie. Het brandstofverbruik is ook verbeterd in de variëteit, met de meest effectieve S60 -salon die nu in staat is om 71mpg te kunnen zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *