Renault om gratis batterijen te leveren op eerste kerstdag door middel van #Sosbattery hashtag

Families die geconfronteerd worden met eerste kerstdag teleurstelling omdat ontbrekende batterijen een onwaarschijnlijke redder in Renault kunnen vinden, nadat het Franse bedrijf had aangekondigd dat het batterijen zal leveren voor complementaire over het feestelijke periode.
Bewoners die binnen de M25 wonen, kunnen @renaultuk tweeten met behulp van de hashtag #sosbattery op kerstavond en eerste kerstdag, waarna een lid van het Renault -team naar hun huis komt met “een pakket batterijen en goodies”.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

• Top 20 beste kerstcadeautjes voor auto -fans
Gezien de verscheidenheid aan verschillende batterijen die door het huidige speelgoed en gadgets worden gebruikt, belooft Renault dat zijn leveringsautomoristen “een groot bereik” zullen brengen naar elk huis in de M25.
Renault zegt ook dat milieubewuste kopers gemakkelijk kunnen rusten, omdat de batterijen worden geleverd door een personeelslid die een volledig elektrische Renault Zoe bestuurt.
De eigen batterijen van de Zoe zijn aanzienlijk veel krachtiger dan die waarschijnlijk op eerste kerstdag ontbreken: de Z.E. 40 Zoe kan officieel 250 mijl reizen op een enkele lading met behulp van NEDC-beoordelingen, wat overeenkomt met 186 real-world mijl in de zomer en 124 mijl in de winter.
Gaat u Renault’s Emergency Battery Service gebruiken? Laat het ons weten in de reacties hieronder …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *