Range Rover Evoque Landmark Edition viert 600K Sales

Land Rover heeft een nieuwe Special Edition Range Rover Evoque onthuld om zes jaar productie te markeren en 600.000 eenheden gebouwd sinds de kleinste Range Rover’s introductie in 2011. De nieuwe speciale editie 4×4 gaat verder Verkoop deze maand, geprijsd vanaf £ 39.000.
De Evoque Landmark -editie genoemd, deze wordt gemarkeerd door het stylen van tweaks, op maat gemaakte afwerkingen en mild gezwollen conventionele apparatuur. Het prijskaartje van £ 39.000 zakt de auto met een TD4 -handleiding van 178 pk, wat betekent dat de mijlpaal een premie van bijna £ 6.000 beveelt ten opzichte van de zeer goedkoopste Evoque TD4.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

• Beste SUV’s op dit moment te koop
Drie verfkleuropties zullen beschikbaar zijn – een witte en grijze optie line -up naast een levendige nieuwe Blue Hue Land Rover noemt Moraine Blue. 19-inch Gloss Gray, zeven-spaaks lichtmetalen wielen zijn inbegrepen en de contrasterende grijze hoogtepunten gaan door met een grafietkleurige grille, motorkap en achterklep.
Binnenin worden meer donkergrijze accenten gevonden – de middelste console is ondergebracht in een geborsteld satijnen frame, terwijl de stoelen worden getrimd in geperforeerd, korrelig ebbenge leer met contrasterende stiksels.
In termen van apparatuur profiteren de meest elementaire historische editie Evoques standaard van keyless entry en een power-assisted achterklep. Op de optielijst vindt u een geüpgraded infotainment in de vorm van een 10-inch Incontron Touch Pro Touchscreen-display met ingebouwde apps en 4G Wi-Fi.
6

Connectivity Services zijn ook optioneel, inclusief de externe premium-app waarmee eigenaren een smartphone kunnen gebruiken om de auto-instellingen te wijzigen en op afstand brandstof te controleren, plus Touch Pro Services voor realtime verkeersmapping, op straatniveau op de satellietnavigatie en live apps voor weer, Nieuws en meer.
Terwijl Land Rover zes jaar van zijn best verkochte model viert, zit er een Evoque van de tweede generatie in de pijplijn en het zou kunnen verschijnen in 2019. We hebben een vroege testmuilezel bespioneerd, en je kunt alles lezen wat we tot nu toe weten over de Volgende Evoque hier.
Wat vind je van de Range Rover Evoque Landmark Edition? Laat het ons weten in de reacties.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *