Verkeerslichten om langer rood te blijven

Webverkeerslichten blijven langer rood om oudere voetgangers veel meer tijd mogelijk te maken om veilig de weg over te steken.
Crossings zullen een belangrijke overheidsevaluatie doorlopen nadat de Broot -Brittannië van de vergrijzende bevolking van Groot -Brittannië het moeilijk heeft om de andere kant van hectische wegen te bereiken.
Lichten kunnen worden uitgerust met sensoren om ze rood te houden wanneer mensen nog steeds oversteken, volgens wegen minister Robert Goodwill.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Traditionele pelikaanovergangen met een flitsende milieuvriendelijke man zijn te wijten aan het feit dat ze volgend jaar worden afgebouwd met countdown webverkeerslichten die uiteindelijk veel vaker voorkomen.
• Groot -Brittannië tweede voor wegenbeveiliging in Europa
De tijd die voor voetgangers kan oversteken, is niet gewijzigd gezien het feit dat de jaren 1950 maar veel gepensioneerden veel langzamer lopen dan de 1,2 meter per seconde die fasering dicteert. University College London Research Study ontdekte dat meer dan 65 gemiddeld echt loopt op 0,8 m/s.

De heer Goodwill zei: “De milieuvriendelijke man is een uitnodiging om over te steken. Wanneer de milieuvriendelijke man wordt gedoofd, is er nog tijd om over te steken. De bijgewerkte puffin-overtochten hebben bewegingsdetectoren, die extra tijd kunnen geven. Wij zijn. Ook andere soorten kruisen bekijken, wat bovendien de situatie zal verbeteren. ”

Natascha Engel, MP North East Derbyshire, die de bezorgdheid in de thuisbasis van Commons in dienst nam, adviseerde de evaluatie om onmiddellijk te beginnen.
• Telefoongesprek voor actie op epidemie van verkeersborden
Transport voor Londen denkt ook aan wijzigingen met een nieuw systeem dat precies detecteert hoe veel mensen wachten op de bestrating die wordt ontwikkeld.
Paul Watters, hoofd wegenbeleid bij de AA, verklaarde dat het houden van lichten op Red veel meer webverkeer kan veroorzaken voor bestuurders.
“Ik zou graag veel meer van de aftellen zien die een vrij geweldig teken zijn van je mogelijkheden om over te komen,” zei hij. “Als je vast zit achter de allereerste persoon in een wachtrij bij een rood licht en ze stappen langzaam weg, kun je je de gevolgen voor de kruising voorstellen. Een seconde hier is twee tot drie auto’s en vrachtwagens minder met het signaal. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *