BMW X5 EDRIVE-plug-in Hybrid gevonden

De BMW X5 EDRIVE-plug-in Hybrid is op zijn methode voor productie, zoals blootgesteld door deze spionage-opnamen van een bijna-standaard ogende X5. Het is alleen als je er beter uitziet dat je de flap op de laadpoort kunt zien gemonteerd op de voorvleugel van de linkerhand.
• BMW X5 Review
BMW heeft dit ontwerp al bekeken met een idee – blootgesteld op de Frankfurt Autosalon in september – maar talrijk van de stylingdetails van die auto staan ​​niet op dit prototype. Dat kan echter aanpassing van de productie, waar de blauw getinte BMW-badges, op maat gemaakte front-end styling en verschillende legeringswielstijlen van het idee opnieuw kunnen verschijnen.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Verwacht exact dezelfde aandrijflijn te zien die in het idee is ontdekt, evenals exact dezelfde economische klimaatcijfers. Dat betekent dat het zal worden uitgerust met een viercilinder benzinemotor en een 95 pk elektrische motor, voorzien van een vierwielaandrijving. In staat om ongeveer 20 mijl op elektrische stroom te reizen, zou de X5 EDRIVE moeten beschikken over figuren van 74,3 mpg en minder dan 90 g/km CO2. Ondanks de uitstekende economie, verwacht een tijd van 0-62 mph van ongeveer zeven seconden.
Er is nog veel werk aan de winkel om de EDRIVE-aandrijflijn aan te passen totdat BMW graag de auto’s en vrachtwagen te koop zal hebben, dus ondanks het geavanceerde uiterlijk van deze prototypes verwachten we nog steeds een datum tegen verkoop tijdens 2015. BMW zal immers zijn i3 willen verstrekken, evenals i8 elektrische/hybride ontwerpen een mogelijkheid om te gedijen.
Wanneer het verschijnt, zal het waarschijnlijk concurrentie hebben van een plug-in hybride versie van de Audi Q7. Hoewel het niet precies een concurrent is, zal Mitusbishi in 2014 beginnen met het verkopen van een plug-in hybride versie van zijn Outlander SUV, met brandstofeconomisch klimaat van 144 mpg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *