Belasting op parkeerplaatsen voor bedrijfsvoertuigen die moeten worden geheven in Leicester

Leicester City Council is van plan een werkomgeving van werkomgeving (WPL) van £ 550 per parkeerplaats voor voertuigen te introduceren op bedrijven en bedrijven die een auto aanbieden parkeren voor hun personeel.
Volgens een rapport in The Guardian schat de raad dat het plan kan helpen om £ 450 miljoen over 10 jaar in te zamelen – geld waaruit het staat, kan worden geïnvesteerd in elektrische bussen, stationupgrades en nieuwe fietspaden.

Parkeren op de weg: waar u kunt en uw voertuig niet in het VK kunt parkeren

Het is net zo goed om te kiezen of ze de belasting aan automobilisten wil doorgeven of er zelf voor moet betalen, maar het concept is veroordeeld als een stealth -belasting door de bedrijfswijk en oppositiepartijen. Regionale Lib Dem Councilor Nigel Doornemer vertelde de krant: “Er lijkt een programma te zijn onder sommige leden van de Labour -partij … ze willen mensen van de weg kosten.”
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

De Labour -regering onder Tony Blair introduceerde bevoegdheden voor regionale autoriteiten om parkeerplaatsen te belasten, maar het plan – slechts één aspect van een reeks beleidsmaatregelen dat destijds tegenstanders van Labour’s oorlog tegen auto’s en vrachtwagens wordt genoemd – zo politiek giftig getoond dat alleen Nottingham heeft Daarom heeft de belasting verre geïmplementeerd.
Naarmate regionale autoriteiten echter moeite hebben om aan de luchthoge kwaliteit te voldoen, staat de WPL zeker op veel meer agenda’s. Hounslow, Merton, Camden en Brent behoren tot London Boroughs die rente hebben getoond in soortgelijke regelingen, evenals nieuwe WPL’s worden officieel ondersteund door London Mayor Sadiq Khan’s Lever -techniek – bovenop de bestaande Ulez en congestie -vergoeding Schema’s.
Het Nottingham WPL -plan zou £ 83 miljoen zijn toegenomen, omdat het in 2012 werd geïntroduceerd, evenals een enquête ontdekt dat het een rol speelde in de beslissing van 8,6 procent van de pendelaars om hun auto’s en vrachtwagens uit te schakelen naar andere transportontwikkelingen .
Bekijk onze lijst van de allerbeste zakelijke auto’s en vrachtwagens hier …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *