Nieuwe BMW 1-serie facelift bespioneerd voorafgaand aan de lancering van 2023

De BMW 1-serie wordt voorbereid op de mid-life facelift, en de nieuwe auto is vermomd en op de achterkant van een vrachtwagen door onze spionfotografen voor ons van introductie in 2023.
De belangrijkste kenmerken van de nieuwe 1 -serie zijn zwaar behandeld, wat zou kunnen laten zien dat BMW veel meer plant dan een subtiele update voor de auto. Na de recente ontwerprichting van BMW is het mogelijk dat de 1 -serie een front -end reprofile ontvangt met een groter rooster en veel agressiever uitziende luchtinlaat. Door deze nieuwe updates zou de 1 -serie een verschijning krijgen in lijn met die van de Second Generation 2 -serie Active Tourer.

Beste hatchbacks om 2022 te kopen

De huidige BMW 1-serie verplaatst naar een voorwielaandrijving met vierwielaandrijving op het krachtige M135i-model voor deze generatie-een verhuizing die de motorkap en verbeterde binnenruimte verkortte. De X1 SUV, die hetzelfde platform deelt als de 1 Series en 2 Series Active Tourer, heeft ook de wijziging aangebracht in de voorwielaandrijving en heeft zojuist een facelift gehad die een plug-in hybride motor heeft toegevoegd.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Gezien het feit dat de 2-serie Active Tourer ook mild-hybride technologie en twee plug-in hybride opties heeft, samen met extra functies voor bestuurder, is het zeker mogelijk dat de 1-serie facelift voor het eerst een vorm van hybride technologie zal hebben. Het bereik van 1 serie zou kunnen uitbreiden met een plug-in hybride motoroptie op basis van de door 10 kWh batterij ondersteunde setup in de X1. Dit zou minimaal 30 mijl alleen elektrisch bereik opleveren.
8

Deze hybride opties zouden een aantal van drie en viercilinder benzine- en dieselmotoren aanvullen in het nieuwe motorbereik van 1 serie. Hoewel het platform de mogelijkheid heeft om volledig elektrisch te gaan, is het onwaarschijnlijk dat een 1 -serie Bev nog zal aankomen. Het M135i-model zal doorgaan als een prestatievlaggenschip, terwijl BMW ook een tweede krachtige variant introduceerde voor deze generatie 1-serie in 2020, in de vorm van de voorwielaandrijving 128TI.
Binnenin heeft de derde generatie 1-serie al verbeteringen in de technologie als standaard gezien, met een 10,25-inch infotainmentscherm met navigatie en een volledig digitale metercluster. Dit zal zeker blijven, met kleine updates van het intuïtieve IDrive -systeem van BMW toegevoegd.
Vind je het uiterlijk van de nieuwe 1 -serie leuk? Laat het ons weten in de reacties …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *