Ik wil dat voertuig

De nieuwe serie van I Want dat voertuig dat wordt verstrekt door Auto Reveal Editor-At-Large Mat Watson komt naar Northamptonshire op 10e en 11 augustus totaal met een tv-camerateam om het regionale potentieel te bevredigen Kopers van de allerbeste tweedehands voertuigen in de buurt.
“We zijn op zoek naar mensen die graag in onze show willen verschijnen die op de markt zijn om een ​​tweedehands auto te kopen”, aldus Mat Watson.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

“Onze nieuwe show is bedoeld om professionele tips te geven en advies over waar u op moet letten en precies hoe u een veel beter aanbod kunt krijgen bij het kopen van een gebruikte auto. We zullen op 10e en 11 augustus filmen op Rockingham Circuit , Evenals we willen helpen dat sommige regionale mensen het voertuig van hun dromen krijgen tegen een prijs waarvan ze nooit geloofden dat ze het misschien zouden krijgen. Dus als je gelooft dat je een tweedehands voertuig koopt en geld wilt besparen, krijg je geld In contact met ons en we zullen zien of we kunnen helpen! ”
We zijn op zoek naar kopers met een budgetplan in het gebied. Iedereen die overweegt om in de show te zijn, die in de herfst op ITV4 zal worden uitgezonden, moet via e -mail iwantthatcar@daisybeckstudios.com of telefoon 0113 204 5922.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *