Facelifted 2018 Mazda 6 Tourer ontdekt op Genève

Mazda’s Show -ster voor de Autosalon van Genève van dit jaar is de facelifte Mazda 6 Tourer. Het verschijnt naast de onlangs vernieuwde Mazda 6 -salon, die eind vorig jaar volledig werd onthuld op de Motor Show van Los Angeles.
Het is niet verwonderlijk dat de updates die door de Facelifted Tourer zijn ontvangen, dezelfde zijn als die op zijn saloon Bodied broer of zus. Dat duidt op een enigszins vernieuwd exterieurontwerp, met een nieuw gaasrooster en chroom details over de nieuwe LED -koplampen van de auto, is de meest duidelijke verandering.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

• Best Estate Automobiles te koop 2018
Updates binnen zijn veel veel meer grootschaliger. Het dashboardontwerp is gereviseerd met een eenvoudiger uiterlijk met veel meer gewone oppervlakken, naast nieuwe switchgear, nieuwe stoelen en nieuwe technologie. Er is ook een nieuw acht-inch touchscreen infotainmentsysteem en een optioneel zeven-inch TFT-display in het instrumentencluster.
Net als de salon zijn de Britse aandrijflijndetails nog steeds onder wraps, maar Mazda belooft verbeterde prestaties en efficiëntie, die waarschijnlijk zullen aangeven dat bijgewerkte versies van de 2,2-liter diesel en 2,0-liter benzinemotoren momenteel worden gebruikt voor Britse kopers.
De Tourer arriveert ook met chassis -tweaks, waarbij Mazda de ophangingsopstelling verandert in een poging om extra comfort en behendigheid te injecteren. Nieuwe I-ActivSense Safety and Help Tech arriveert ook, met een 360-graden top-down cam de koptoevoeging.
Naast het complete bijgewerkte Mazda 6 -bereik, zullen de twee meest huidige conceptauto’s van het bedrijf ook hun Europese debuut maken. De geavanceerde Vision Coupe Design Study zal te zien zijn in Genève, naast de KAI-een SkyActiv-X-aangedreven concept dat de volgende generatie Mazda 3 voorzag, verschuldigd in 2019.
Lees alles over alles wat volgende maand naar Genève gaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *