Nieuwe 2021 Honda HR-V: UK-prijzen en specificaties onthuld

UK prijzen voor de nieuwe All-Hybrid Honda HR-V SUV zijn onthuld. De meest huidige Nissan Juke -rivaal van het Japanse bedrijf is nu te koop, geprijsd vanaf £ 26.960, terwijl maandelijkse financiële plannen beginnen vanaf £ 269.
Het assortiment begint met verfijning, met LED-koplampen, verwarmde voorstoelen, 18-inch legeringen en een negen-inch touchscreen met smartphone-connectiviteit.

Top 10 beste familieauto’s om 2022 te krijgen

Voorafgaande trim begint vanaf £ 29,210 en voegt een verwarmd stuurwiel toe en een power -achterklep naast een cabine gedeeltelijk getrimd in synthetisch leer. Range-topping ontwikkelingsstijl is geprijsd vanaf £ 31,660 en wordt geleverd met speciale ontwerpelementen, zoals tweekleurige verf- en oranje interieurdetails, plus een premium stereo. Alle versies worden geleverd met Honda Sensing Safety en automobilistenhulpfuncties.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

De MK3 Honda HR-V krijgt een gewaagde nieuwe look, extra technologie, een veel ruimer interieur en een herwerkte versie van zijn creatieve twee-motor E: HEV Hybrid Powertrain, aangepast van de huidige Jazz Supermini.
De aandrijflijn van de nieuwe HR-V gebruikt dezelfde Atkinson-cyclus 1,5-liter benzinemotor met twee elektrische motoren en een batterij gemonteerd onder de laarsvloer. De batterij heeft 60 cellen, vergeleken met 48 in de jazz, om rekening te houden met de toegevoegde massa van de HR-V. Het systeem heeft ook een iets hogere gecombineerde output van 129 pk en 253 Nm koppel, om de toegevoegde bulk van de auto te compenseren. Dit stuwt de HR-V van 0-62 mph in 10,6 seconden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *