Audi S3 Cabriolet 2014 kosten evenals specificaties blootgesteld

De Audi S3 Cabriolet is nu te koop, geprijsd vanaf £ 38.910 en in september in het VK verschijnt.
Opgenomen op de Autosalon van Genève in maart, bevat het een 296 pk 2.0-liter benzine-turbo, die alle vier de wielen aandrijft door middel van een zesversnellingsbak.
0-62 mph duurt 5,4 seconden, enigszins neer op andere ontwerpen in de variëteit vanwege een 200 kg hoger kerbweight. Economisch klimaat neemt ook een hit en daalt naar een verklaarde 38,8 mpg in vergelijking met de 40,9 mpg van de equivalente S3 -salon, terwijl de CO2 -emissies 6 g/km tot 165 g/km zijn gestegen.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Net als bij de basis A3 cabriolet daalt de dakbedekking digitaal in 18 seconden met snelheden van maar liefst 31 km / u, en wordt gemaakt met drielaagse binnenste vulling om wind en weggeluid te minimaliseren. Het markeren van de S3 Cabriolet Out zijn 19-inch legeringen en bi-xenon koplampen, plus 25 mm lagere sportophanging, versterkte bumpers en een platinumgrijs oppervlak voor het grille.
Binnen heeft Audi een met platte bodem met drie gesproken multifunctionele stuurwiel toegevoegd, evenals ergens anders zijn er roestvrijstalen pedalen, op maat gemaakte instrument wijzerplaten en een geïntegreerde verbeteringsmeter voor de toerenteller. Het markeren van het interieur zijn S -logo’s in reliëf op de verwarmde voorstoelen, die zijn voltooid in ‘Fine Nappa’ leer en contrasterende zilveren stiksels.
Voor klanten die op zoek zijn naar extra exclusiviteit, zijn er twee optionele buitenverfschema’s-parel-effect ‘sepang’ blauw en kristal-effect ‘panther’ zwart-evenals een ‘parade’ rood stijlpakket. Dit voegt zowel zwart als rood fluweel toe aan de stoelen en deurinzetstukken, samen met contrasterende stiksels voor de stoelen, lederen stuurwiel en versnellingsbak.
Ook ingesteld om lid te worden van de converteerbare A3-variëteit is een nieuwe 182bhp 2.0-liter TDI, de allereerste cabrio in de ontwerpline-up die wordt gebruikt met Audi’s Quattro vierwielaandrijving. Het is duidelijk dat in staat is om meer dan 65 mpg in handmatig, voorwielaandrijving te zien, het verschijnt hier in oktober en kost £ 29.735.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *