Mazda MX-5 RF Sport Black Special Edition Exposed

Dit is de Mazda MX-5 RF Sport Black, de nieuwste in een lange lijn van special-edition variaties van ‘s werelds grootste verkochte roadster. Het nieuwe model voldoet aan de MX-5 Z Sport, die beschikbaar is om die mars te overwegen.
De toevoegingen van de Sport Black zijn puur cosmetisch; De meest duidelijke van hen is het opvallen van eeuwige blauwe mica -buitenverf. Dit wordt afgezet door een contrasterende glanzende zwarte lipspoiler en deurspiegels, en 17-inch lichtmetalen wielen afgewerkt in Gunmetal Gray. Binnenin zijn er speciale vloermatten, schuifplaten en een speciale plaquette op het dashboard.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

• Lees onze diepgaande review van de Mazda MX-5
Naast de conventionele set van de SE-L NAV waarop het is gebaseerd, voegt het beperkte run-model lederen stoelen, parkeersensoren achter en automatische koplampen en ruitenwissers toe. Net als andere RF-modellen heeft de Sport Black een driedelige intrekbare hardtop die in 13 seconden onder de achterste pilaren vouwt.
17

Mechanisch de sportzwart is vergelijkbaar met de reguliere RF, wat aangeeft dat de 158 pk die het maakt van een 2,0-liter benzinemotor wordt verzonden naar de achterwielen door middel van een differentieel met beperkt slip.
Driehonderd voorbeelden van de RF Sport Black zullen worden geproduceerd. Het nieuwe model zal worden geprijsd vanaf £ 25,695 – een stijging van £ 1.900 ten opzichte van de RF SE -L NAV – wanneer het vanaf 28 mei te koop is. Leden van de MX-5-eigenarenclub krijgen een exclusieve kans om de auto voor het eerst in het metaal te zien op Goodwood Motor Circuit op 29 april.
Waar behoort de Mazda MX-5 tot de beste sportwagens en vrachtwagens die vandaag te koop zijn?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *