“Ford is nu eerst een vrachtwagenmaker, Automobile Maker Second”

Donald J Trump is niet de enige oude, Amerikaanse kerel die de wereldwijde boot provocatief schommelt. Er is nog een: Jimmy P Hackett. Hij bracht jaren door in wasmiddel (Proctor & Gamble) voordat hij decennia deed in kantoormeubilair (SteelCase Inc), waar een van zijn bekendste en meest controversiële claims op bekendheid zijn sluiting van Amerikaanse fabrieken was-voordat hij vervangende planten in Mexico opende!
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Ongeveer 12.000 banen in Steelcase in Amerika werden gesneden toen de Hackett -man veranderde in Jimmy the Hatchet. Niets persoonlijks, alleen zaken. Na bijna een halve eeuw te hebben gewerkt in waspoeder en archiefkasten, is Jimmy nu 60-iets en benadert het einde van een lange en lucratieve carrière.
• Best verkopende auto’s in het VK 2018
Maar voordat hij dit doet, heeft hij een last-minute Dabble in een andere sector. Ondanks dat hij een vergelijkende beginner is in het auto -spel, heeft hij op zijn oude dag besloten om binnen te komen en helemaal opnieuw te leren. In feite is hij begonnen en dient hij nog steeds zijn ‘leercijfer’ bij Ford. De functie van de nieuwkomer? Geen probleem – hij is alleen de president en CEO van de Ford Motor Company!
Jaarlijkse vergoeding voor de beginner? ongeveer $ 16 miljoen (£ 11,8 miljoen of zo). De Hackett Saga nam nog een konkelen aan het einde van vorige maand, toen hij nog minder dan een jaar was in zijn rol als Ford President/CEO. Hij besloot dat in Noord -Amerika tenminste de toekomst van Ford in vrachtwagens en bedrijfsvoertuigen zal zijn, en dat auto’s buitenspel moeten worden gezet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *