NIEUW JAGUAR XE SVR: JAG’s BMW M3 Rival Spied Testing

Jaguar Land Rover’s Special Special Car Operations (SVO) Divisie, die verantwoordelijk is voor het opzetten van hoogwaardige en ultra-luxe versies van bestaande modellen, is het toepassen De aanrakingen voltooien aan een volwaardige BMW M3-rivaal, de XE SVR.
De nieuwe hete Jaguar XE is testen, wat suggereert dat een SVR -badde variant van Jaguar’s BMW 3 -serie rivaal is en misschien binnenkort te koop.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

De Jaguar XE SVR zal de krachtigste versie zijn van Jaguar’s middelgrote executive cars en truck tot nu toe, met ongeveer 500 pk wanneer het aankomt, evenals als deze nieuwe spionageschoten onthullen, krijgt het een veel meer gespierde stijl om te matchen met zijn Nieuwe supercharged V8 Power.
11

Een veel agressievere front -end lijkt te worden gemaskeerd in deze nieuwste spionagefoto’s, en wordt vergezeld door langdurige zijrokken en vier uitlaatgangen in wat lijkt op een achterbumper van de tijdelijke aanduiding. Het hele ding rijdt op grote lichtmetalen wielen, met grote sportremmen met rode remklauwen.
Auto Reveal begrijpt dat de SVO -engineering in het noorden van Spanje de SuperSaloon heeft benchmarking – een voorbeeld van onze speciale foto’s – tegen de dichtstbijzijnde rivalen van BMW en Mercedes.
De XE SVR zal de allereerste poging van Jaguar zijn om een ​​authentieke concurrent op te richten voor de M3 en Mercedes-AMG C 63. Tot nu toe zijn de enige andere ontwerpen die de SVR-behandeling in JLR’s productportfolio zijn de F- Type en Variety Rover Sport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *