Alfa Romeo bevestigt acht nieuwe modellen tegen 2018

Alfa Romeo zal tussen nu en 2018 acht nieuwe modellen onthullen, omdat de Italiaanse autofabrikant zijn line-up volledig herstructureert-en zijn zinnen stevig vestigt op de belangrijkste premiumfabrikanten van Duitsland.
Achterwielaandrijving en BMW-achtige 50:50 gewichtsverdeling zullen terugkeren naar het Alfa Romeo-assortiment, in auto’s zoals de nieuwe Giulia Sports Saloon (eind 2015) en een toekomstige executive salon vanwege de strijd aan de Mercedes E Class en Jaguar XF van 2016.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

De plannen van Alfa omvatten ook twee nieuwe compacte gezinsauto’s (een die naar verwachting een landgoed wordt) vanaf 2016 om de huidige Giulietta en twee nieuwe SUV -modellen te vervangen. Er zal geen vervanging zijn voor de op Fiat Punto gebaseerde Mito Supermini-het nieuwe assortiment kleine auto’s van Fiat vult in plaats daarvan het gat.
• Volledig fiat-chrysler vijfjarenplan onthuld
Het veel spannende nieuws voor Alfa -enthousiastelingen is de belofte van een ontwikkeling van de 4C, die moet worden opgenomen in de Cloverleaf Performance Car Family. Het zal eind 2015 worden onthuld, waarbij Alfa Romeo belooft dat voor zover de 4C gaat: ‘Het beste is nog te komen’.
De nieuwe Alfas, aangedreven door een nieuw assortiment technologisch geavanceerde benzine- en dieselmotoren, zal in Italië worden gebouwd, heeft Alfa Romeo aangekondigd.
Een explosie van acht nieuwe Alfa Romeo -modellen is gericht op het rocken van de verkoop van 74.000 eenheden vandaag tot 400.000 elk jaar in slechts vijf jaar. De Fiat-Chrysler-groep als geheel staat op de rand van een enorm productoffensief, met Jeep, Fiat, Chrysler en Maserati veelbelovend monstergroei vóór het einde van het decennium.
• Alfa Spider zal waarschijnlijk worden ingeblikt ten gunste van Fiat sportwagen
De ambitieuze comeback volgt drie jaar stagnatie voor de Alfa Romeo-line-up, waarin het alleen de Giulietta- en Mito-hatchbacks heeft gebruikt, terwijl de Giulia-salon wordt getroffen door het stylen van heroverwegingen en technische tegenslagen vóór de uiteindelijke beslissing om achter de BMW aan te gaan 3-serie met achteraandrijving en de juiste driver-gerichte dynamiek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *