Zwaar gemodificeerde Range Rover Sport Coupe onthuld

British Automobile Modifier Bulgari Design heeft de Range Rover Sport in handen gekregen en heeft de populaire off-roader getransformeerd in een tweedeurs coupé. Gewoonlijk zijn deze gemodificeerde auto’s slechts eenmalige projecten, maar Bulgari is van plan 100 Range Rover Sport Coupes te produceren.
• Range Rover Sport Review
De aangepaste Range Rover Sport behoudt het bekende profiel en dikke lijnen als het conventionele model, maar is uitgerust met een veel veel agressievere bodykit en zwarte lichtmetalen wielen. Veel merkbaarder, de Range Rover Sport Coupe maakt de achterdeuren weg.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Bulgari Design biedt ook een op maat gemaakte aanpassingsprogramma aan alle coupé -kopers, waardoor klanten hun auto’s kunnen aanpassen aan hun eigen individuele smaak. Beter nog, ondanks de radicale revisie, wordt de coupe nog steeds geaccepteerd bij Land Rover-dealers voor de vereiste onderhoud en wordt het geleverd met een volledige garantie van drie jaar.
Twee motoren zullen worden verstrekt in de coupe, waarbij de 510bhp 5.0-liter V8 naar verwachting de meest populaire is. Het zal ook beschikbaar zijn met de SDV6 3.0-liter dieselmotor voor verschillende wereldmarkten.
Hoewel er geen prijs is vastgesteld, verwacht dan dat de coupe meer dan £ 150.000 kost. Het model zal beschikbaar zijn om te kopen via genomineerde onafhankelijke Land Rover -dealers wereldwijd, met eerste leveringen die in de komende maanden worden verwacht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *