London Ulez: De Ultra Low Emissions Zone heeft uitgelegd

De London Ultra Low Emission Zone (ULEZ) maakte een grote impact toen deze in april 2019 werd geïmplementeerd, die aanvankelijk hetzelfde geografische gebied dekte als de London Congestion Lading Zone. Nu worden nog meer bestuurders getroffen, omdat de zone is uitgebreid om het hele gebied van Londen te dekken in de noordelijke cirkelvormige en zuidelijke cirkelvormige wegen.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Eigenaren van getroffen auto’s moeten een dagelijkse kosten betalen om de zone in te rijden, die, in tegenstelling tot de congestie -ladingszone, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar werkt.

Euro 6 -emissienormen: wat betekenen ze voor u?

De Ulez werd in Londen geïntroduceerd om de uitstoot van stikstofoxiden en deeltjes in de stad te verminderen met als doel de luchtkwaliteit te verbeteren.
Maar wat is de Ulez -lading, welk gebied dekt het en welke soorten voertuigen worden getroffen? We beantwoorden deze vragen en meer in onze ULEZ -gids hieronder.
Wat is de Ulez?
De ultra lage emissiezone is een gebied van Londen waar de meest vervuilende voertuigen een heffing moeten betalen om de wegen te gebruiken. De ULEZ-lading verving in eerste instantie de vorige T-lading.
Terwijl de Ulez in eerste instantie hetzelfde gebied bedekte als de congestie -ladingszone in het centrum van Londen, breidde het zich uit op maandag 25 oktober 2021 en bestrijkt nu alle gebieden in de cirkelvormige wegen in het noorden en zuiden.

Benzine of diesel: welke moet u kiezen voor uw volgende auto?

De kosten, die bovenop de dagelijkse congestiekosten van £ 15 moet worden betaald, wordt vastgesteld tegen een conventioneel tarief van £ 12,50 – hoewel dit varieert afhankelijk van het voertuig – en is 24 uur per dag, zeven dagen per week van kracht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *