‘Highways Engeland verzorgt met ijs bedekte wegen net zo vreselijk als het altijd heeft’

Veel dingen auto, bestuurder, technologie en veiligheidsgerelateerde zijn de afgelopen jaren verbeterd en de verwachting. Over het algemeen is de ontwikkeling belachelijk indrukwekkend.
Maar sommige dingen-lethargie bij Highways England, een vereiste voor veel meer proactieve communicatie bij de DFT, evenals autolaad bij sommige raden-veranderen nooit.

Top 10 beste 4x4s en off-road voertuigen om 2022 te kopen

Deze evenals andere specificeren organisaties met ‘autoriteit’ lijken de kwestie van sneeuw en met ijs bedekte wegen (en bestratingen) net zo verschrikkelijk aan te pakken als in de afgelopen jaren-of erger. Citroen UK is het daarmee eens. Het heeft de ongebruikelijke stap gezet om bloot te leggen dat van 2017/18 tot 2019/20 er een afname van 29 procent was in het typische aantal dagen dat raden braden wegen hebben doorgebracht.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Verder lijken talloze ‘professionals’ die worden betaald om zowel onze bevroren snelwegen en bijways onzichtbaar, stil en inactief te dienen wanneer de temperaturen onder nul dalen. Onlangs daalden ze naar min 25C, de laagste voor 25 jaar. Toch leek het misselijkmakende gezicht en het lawaai van het draaien van voertuigbanden, plus auto’s die elkaar gevaarlijk tegenkomen op genegeerde en ongecontroleerde wegen vorige week net zo typisch in 1995. Vooruitgang? Welke vooruitgang?
Groot -Brittannië zit in Noord -Europa. Sneeuw, ijs, slush en andere Arctische-achtige omstandigheden zijn gegarandeerd. Dus waarom zijn we zo slecht in het omgaan met winterseizoenweer?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *