Fiat om zich te concentreren op 500 evenals Panda Household

FCA -manager Sergio Marchionne heeft plannen geverifieerd om het merk Fiat opnieuw af te stemmen om zich te concentreren op geldmakers zoals de trendy 500 en functionele Panda City -auto’s. Het nieuws werd blootgesteld aan de vijfjarige financieringsdagpresentatie van het bedrijf in Balocco, Italië.
“Fiat in Europa wordt opnieuw gedefinieerd in een veel meer speciaal gebied,” zei Marchionne. “Het is moeilijk voor de massamarkten om winstgevend te zijn, evenals in ons plan hebben we bepaald gebieden waar Fiat het beste werkt.”
Advertentie – Post gaat hieronder verder

• Beste stadsauto’s en vrachtwagens om in 2018 te krijgen
Als zodanig onthulde de heer Marchionne zijn plannen om het Fiat-merk te concentreren op ontwerpen die “de kosten van elektrische ontwikkeling kunnen terugverdienen”-die langzamerzekerers zoals de verouderende Punto Supermini kan afnemen. Hij benadrukte een algemene opknapbeurt van het 500-ontwerpbereik, met een geheel nieuwe 500E in 2020.
Het komt als onderdeel van een investering van € 9 miljard in elektrificatie in de komende vijf jaar. Marchionne verwacht dat 60 procent van de Europese FCA -verkopen tegen 2022 van geëlektrificeerde ontwerpen zal zijn.
De 500E wordt vergezeld door een geheel nieuwe retro-geïnspireerde 500 Giardiniera-een kleine landgoedauto’s en vrachtwagen met een volledig elektrische aandrijflijn. De 500x en 500L zullen ook hybride aandrijflijnen functioneren om een ​​”volledig geëlektrificeerde 500 -familie” te produceren.
Elders zal Fiat werken om de Panda te verbeteren – een meer prominente en lonend ontwerp in Europa. Het zal zich richten op “zowel bruikbaarheid als eenvoud” en zal niet functioneren een geëlektrificeerde aandrijflijn, in plaats daarvan voor “betaalbare, milieuvriendelijke verbrandingsmotoren”.
De bestaande Punto zal worden bijgevoegd, maar het is nog niet verwijderd of Fiat de TIPO -hatchback en landgoedontwerpen aan het einde van hun huidige levenscyclus zal verminderen. Ondanks het terugschalen van het fiat -ontwerpbereik, stond Marchionne erop dat de Europese productie van het bedrijf “[hetzelfde] zal blijven of stijgt” tot 2022.
Ben je dolblij over het vooruitzicht van een volledig elektrische Fiat 500? Laat ons uw gedachten hieronder begrijpen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *