Officiële Mercedes GLA -accessoires onthuld

Na de onthulling van de Mercedes GLA heeft de Duitse autofabrikant een echt accessoires -pakket onthuld voor de baby SUV. Aanbiedingen omvatten dakdaken, cyclus- of ski -rekken, nieuwe legeringswielontwerpen en AMG -buitenafwerking.
Met het pakket kunnen klanten hun auto’s aanpassen aan bepaalde behoeften, terwijl ze in het proces worden geholpen. Een nieuwe functie is de toevoeging van aerostyle dakstaven, waarmee de dakdak- of cyclusrekken gemakkelijk kunnen worden bevestigd.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

• Beste 4x4s om te kopen
Sommige van de veel meer op sport geïnspireerde opties omvatten aanbiedingen van de AMG-vestiging. Een nieuw vijfspaaks legeringswielontwerp afgewerkt in grijs of zilver, grafietgrijze AMG-sportstrepen en AMG-deurvakpanelen plus voor- en achterste bumpers worden aangeboden.
Een andere functie die beschikbaar is voor de GLA-die voor het eerst debuteerde op de Mercedes A-Klasse in 2012-is de Drive Kit Plus voor de iPhone. Het systeem maakt een naadloze integratie van de iPhone met de auto mogelijk, met audio- en navigatiebeheersing die door middel van de telefoon controle kunnen zijn.
Modellen in het GLA-bereik omvatten de 200 en 200 CDI, die worden aangedreven door respectievelijk 154 pk 1.6-liter benzine en 134 pk 2.1 dieselmotoren. De GLA 250 en 220 CDI wordt geleverd met een veel krachtigere 208bhp 2.0-liter benzine of 168 pk 2.1-liter diesel, en kan worden gespecificeerd met Mercedes ‘optionele 4Matic vierwielaandrijving.
Prijzen voor de afzonderlijke elementen van het accessoires -pakket moeten nog worden aangekondigd. De GLA zal later dit jaar in showrooms aankomen met prijzen vanaf £ 25.850 en stijgen tot ongeveer £ 43.000 voor de bereik van het bereik van 45 AMG-variant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *