Schandaal van overheidsauto’s en vrachtwagens die worden gebruikt om papieren te leveren, evenals niets anders

Ministers van de overheid gebruiken een auto’s en truck-up-up service om papierwerk in lege auto’s te leveren.
Meer dan 500 reizen werden geregistreerd waar de rode dozen van de ministers alleen werden vervoerd in 2012/13, volgens gegevens die zijn vrijgegeven door het Department for Deliver (DFT).
Elke overheidsafdeling heeft een toegewezen poolauto, maar als deze niet gratis zijn, kunnen ministers de extra faciliteit gebruiken.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

De dozen bestaande uit cruciale artikelen worden in de auto’s rondgebracht, ondanks de toegang tot een veilige Royal Mail -service.
• minst dure auto’s en vrachtwagens om te verzekeren
Plaatsvervangend prime -priester Nick Clegg was de beste persoon van de vloot en stuurde zijn rode doos alleen op 52 reizen tijdens het programma van het jaar.
Leden van de DFT gebruikten het systeem 25 keer. Naast het parlementaire onder secretaris van specificeren voor transport, was Stephen Hammond schuldig aan 19 van deze reizen. Er werden in het algemeen 396 reizen gemaakt door de auto’s en vrachtwagens die alleen rode dozen vervoeren.
De DFT verklaarde dat het aantal officiële auto’s en vrachtwagens van 136 tot 85 was geminimaliseerd, gezien het feit dat juni 2011, evenals de top-updienst was een ‘vitale’ methode voor ministers om op tijd vertrouwelijke kranten te leveren aan dringende vergaderingen.
Ministers kunnen precies selecteren hoe ze hun rode dozen en documenten kunnen leveren, waarbij sommigen ze niet naar avondevenementen willen brengen, en die ze zo goed in de topauto’s sturen.
De ergste overtreders 2012/13
Meernummer van ‘lege auto’ -reizen
Nick Clegg52
William Hague41
Sajid Javid32
Barones Hanham24
Michael Gove23

• minst dure auto’s en vrachtwagens om te verzekeren • Detroit Motor Show 2014: speciale video’s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *