Land Rover kondigt een partnerschap aan met Virgin Galactic bij New Concept Launch

Land Rover heeft de lancering van het nieuwe Land Rover Discovery Vision Concept op de New York Autosalon gebruikt om een ​​partnerschap aan te kondigen met Richard Branson’s Virgin Galactic, ‘s werelds eerste commercial,’ s werelds eerste commercial Spaceline.
Land Rover -voertuigen zullen worden gebruikt door de ‘astronauten’ van Virgin Galactic in het testcentrum van het bedrijf in de Mojave Desert, Californië en op de werkelijke basis voor ruimtevluchten, Spaceport America in New Mexico. De auto’s zullen zelfs worden gebruikt om passagiers van de terminal naar het ruimteschip zelf te vervoeren.
De aankondiging werd gedaan naast de onthulling van het nieuwe Discovery Vision -concept in New York, dat plaatsvond aan boord van voormalig vliegdekschip USS Intrepid en in de schaduw van de Space Shuttle Enterprise.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Over het partnerschap gesproken, zei Richard Branson: “We konden niet blijer zijn dat Land Rover ons op onze ongelooflijke reis bij ons heeft. Het is moeilijk om een ​​merk te bedenken dat meer synoniem is met verkenning en avontuur. We kijken ernaar uit om samen de laatste grens over te steken en naar een lang en vruchtbaar partnerschap. ”
Volgens Land Rover zal het partnerschap verder gaan dan alleen het leveren van voertuigen en zal worden gebruikt om jongeren aan te moedigen interesse te zijn in engineering en wetenschap. Phil Popham, de groepsmarketingdirecteur van Jaguar Land Rover, vertelde ons: “We delen niet alleen dezelfde langetermijnvisie om de mensheid in staat te stellen te verkennen, maar we willen ook dit partnerschap ontwikkelen om anderen te inspireren. Van onze tienduizenden werknemers en klanten tot scholen en hogescholen, het motiveren van meer jonge mensen om een ​​loopbaan in engineering, wetenschap, technologie en wiskunde na te streven – en nieuwe manieren van reizen te verkennen voor toekomstige generaties. ”
Virgin Galactic heeft al meer dan $ 85 miljoen aan deposito’s overgenomen van 700 mensen die de ruimte willen binnengaan aan boord vsS Enterprise. Ondanks andere bedrijven die ruimtetoerisme willen aanbieden, zegt Virgin Galactic dat het op doel is om ‘s werelds eerste commerciële ruimtevaartlijn te zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *