Ford is van plan om de focus te verleggen naar SUV’s en EV’s

Ford heeft aangekondigd dat het weg zal gaan van ‘traditionele auto’s’ en zwaarder zal investeren in autonome en elektrische voertuigen.
In een verklaring van de nieuwe CEO van de autodigant Jim Hackett zei hij dat Ford de ‘fitness’ moest verbeteren in de “evoluerende en verstorende periode voor de auto -industrie.”
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

• Beste SUV’s en 4x4s om te kopen
Er is een nieuwe speciale elektrificatiedivisie opgezet, genaamd Team Edison, die de aandacht van het merk zal richten op hybride en elektrische voertuigen.
Ford is toegewijd aan het leveren van 13 nieuwe elektrische voertuigen in de komende vijf jaar. Vlaggenschipmodellen zoals de F-150 en Mustang zullen tegen 2022 hybride technologie hebben naast een volledig elektrische kleine SUV.
De fabrikant van Detroit heeft gezegd dat het voor $ 7 miljard aan middelen zal verschuiven van traditionele auto’s naar de SUV- en pick-upmarkten, met bijzondere nadruk op de North America Ranger 2018 en de wereldwijde lancering van de nieuwe Bronco in 2020. De volgende generatie noord De Amerikaanse focus zal nu in China worden samengesteld als onderdeel van zijn SUV-georiënteerde budgetverschuiving.
Autonome voertuigen zijn ook een grote focus volgens Hackett. Ford heeft al partnerschappen aangekondigd met app-Taxi-bedrijf Lyft en Pizza Delivery Company Domino’s om autonoom transport te ontwikkelen voor Lyft-klanten die naar en naar een bestemming komen, evenals autonome methoden voor voedselbezorging.
Hackett heeft ook aangekondigd dat Ford de automobielkosten met 50 procent (ongeveer $ 14 miljard) tot 2022 zal verlagen. Verbonden slimme voertuigen staan ​​ook op de prioriteitenlijst van Ford, met een wereldwijd connectiviteitsdoelstelling van 90 procent in 2020.
Wat vind je van de plannen van Ford? Geef ons hieronder uw mening …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *