Gebruikte auto -veiligheid ondervraagd over de app -connecties van de voormalige eigenaren

Kopers van gebruikte auto’s kunnen hun auto’s volgen door voormalige eigenaren die hun smartphones niet loskoppelen van applicaties in auto’s, heeft een computerveiligheidsonderzoeker gewaarschuwd.
IBM -onderzoeker, Charles Henderson, heeft autofabrikanten opgeroepen om nieuwe eigenaren beter te beschermen nadat hij ontdekte dat hij nog steeds verbonden was met zijn oude auto na een jaar verkopen.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Henderson zei dat, hoewel hij alle persoonlijke gegevens in de auto heeft verwijderd voordat hij het verkocht, het verbonden bleef met zijn telefoon, waardoor hij de details kon volgen.
Hij voerde aan dat makers geen manier hebben om de apps van de auto van voormalige eigenaren los te koppelen. “De auto is echt slim, maar het is niet slim genoeg om te weten wie de eigenaar is, dus het is niet slim genoeg om te weten dat het opnieuw is verkocht.”
Auto Express benadrukte eerder soortgelijke problemen met een aantal andere eigenaren. Een Land Rover Discovery Sport -eigenaar die zijn auto privé verkocht, kon doorgaan met toegang tot de Incontrol -app van de auto, hoewel de nieuwe eigenaar nu aan de andere kant van het land was. Hij kon de locatie van de auto nog steeds ontdekken, en zorgvuldig of deze al dan niet was vergrendeld.
• Auto -dealers gewaarschuwd om de cyberveiligheid aan KO -hackers aan te scherpen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *