Plannen voor tweede Britse batterij Gigafactory die moeten worden ontwikkeld in Coventry

Het tweede gigafactory van het VK kan in Coventry worden ontwikkeld als plannen voor een site naast de vluchtterminal van de stad tot bloei komen.
De gemeenteraad van Coventry en Coventry Flight Terminal hebben een joint venture -partnerschap ontwikkeld om dit jaar een planningsaanvraag in te dienen en van plan te zijn om £ 2 miljard op te halen voor een batterij Gigafactory, werkend met batterijleveranciers en autofabrikanten aan veilige investeringen.

Britishvolt krijgt de overheid voor de steun voor Blyth Gigafactory

Het plan zou talloze taken opleveren in de West Midlands, een hub voor de automobielmarkt waar bedrijven als Jaguar Land Rover, Aston Martin Lagonda, BMW en LEVC bases hebben.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

De regering probeert actief een tweede Gigafactory -investering in het VK te beschermen – £ 500 miljoen aan financiering is hiervoor aangeboden, waarvoor Coventry zal bieden als onderdeel van haar plan.
Sites zoals de voorgestelde Coventry Gigafactory zijn waarschijnlijk essentieel voor de toekomstige productie van automotive in het VK, omdat het Brexit -aanbod aangeeft dat in 2027 55 procent van de waarde van een elektrische auto in het VK of de Europese Unie moet worden ontwikkeld voor kopen voor de auto om vrijgesteld te blijven van import en exporttarieven.
Het VK heeft al zijn allereerste Gigafactory -investeringen beveiligd, met Britishvolt Building een faciliteit van £ 2,6 miljard in Northumberland. Dit zal tegen 2023 op en aflopen, en zal tegen 2027 op volledige mogelijkheden werken, tegen die tijd zal het 300.000 lithium-ionbatterijen per jaar creëren, en zal het rechtstreeks 3.000 taken hebben geproduceerd en rechtstreeks zijn geproduceerd als 5.000 in zijn bredere supply chain.
De Integrated Authority van West Midlands – geleid door burgemeester Andy Street in West Midlands en bestaat uit de zeven grootstedelijke raden van de regio – heeft de Coventry Flight Terminal formeel goedgekeurd als de favoriete site voor een gigafactory voor een gigafactory van 4,5 miljoen m² industriële ruimte.
In een commentaar op het plan zei Street: “De West Midlands is de natuurlijke locatie voor een Britse gigafactory, omdat we al huis zijn voor de grootste auto’s en vrachtwagenfabrikant van het land, Europa’s grootste onderzoeksonderzoekscentrum, het Britse Battery Industrialisation Center, ook als een toonaangevende supply chain. ”
Hij voegde eraan toe: “De volgende stap is om de situatie aan de overheid in te dienen om de vereiste financiering te winnen, evenals discussies zijn al goed aan de gang met de toonaangevende auto’s en vrachtwagenmakers van het VK, evenals batterijverkopers over de hele wereld om het sterkste citaat samen te stellen mogelijk.”

Bekijk hier de allerbeste elektrische auto’s en providers voor vrachtwagenpunten …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *