Ford C-MAX Facelift gevonden

Onze onverschrokken spionnen hebben de herziene Ford C-Max die in Duitsland wordt gepakt tijdens het testen, zwaar vermomd door camouflage voor en achter.
Het golfpatroon doet goed werk om de veranderingen te verbergen, maar vooraan is het gewoon mogelijk om de nieuwste ontwerptaal van het merk onder de optisch misleidende wrap te onderscheiden.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Het zal de tweede generatie compacte MPV-re-launch zien met dezelfde imitatie Aston Martin Grille die al zijn weg heeft gevonden naar de Fiesta en Focus, evenals de volgende Mondeo sieren (verschuldigd in november). Gelegen net onder de nieuw hervormde motorkap, op de C-Max zal het iets minder prominent lijken, dankzij de grotere front-end en de aanwezigheid van een vrij aanzienlijke lagere inname.
Er is ook een dikke nieuw-look voor bumper en mistlampontwerp, maar de brede, omhullende koplampen lijken veel min of meer ongewijzigd te zijn overgegaan.
Aan de achterkant lijkt Ford te hebben behandeld met het vereenvoudigen van de styling van het boot -deksel, waardoor sommige lijnen worden gladgemaakt, met name rond de release -vangst. De bumper is nog meer naar beneden bewegend, is bulkier dan voorheen.
Aan de zijkanten is de algehele vorm en lay-out hetzelfde als de huidige C-Max, terwijl het interieur en de motor line-up waarschijnlijk zullen blijven lijken op die van de gefacelifte focus waarop deze is gebaseerd.
Ford geeft niet veel weg wanneer we de bijgewerkte vijfzitter misschien zien, maar een officieel debuut is waarschijnlijk voor een punt later dit jaar, met op dat moment veel meer details.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *