Volkswagen Touareg krijgt een facelift in Beijing

De gefacelifte VW Touareg was onthuld op de Autosalon van 2014 Beijing. Subtiele exterieur- en interieurstylingaanpassingen samen met nieuwe technologie zijn allemaal toegevoegd aan de grootste SUV van Volkswagen, die in augustus te koop zal zijn.
Gemarkeerd door een hervormde bumper en nieuw bi-xenon koplampontwerp aan de voorkant, rond de achterkant een nieuwe achterbumper, opnieuw ontworpen diffuser en LED-achterste mistlichten geïntegreerd in de bumper vormen het grootste deel van de veranderingen. VW gebruikt ook twee nieuwe legeringwielontwerpen op het bijgewerkte model.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Veranderingen binnen zijn minder merkbaar, met nieuwe aluminium roterende knoppen en wit – in plaats van rode – verlichting van de nu gemonteerde bedieningselementen. Er zijn ook nieuwe Chrome -accenten die het bedieningspaneel omlijsten en een uitgebreid bereik van bekledingafwerkingen.
Kopers kunnen nu alleen kiezen uit twee motoropties in plaats van de drie TDI -dieselmotoren en hybride versie die beschikbaar zijn in het uitgaande model. Opties omvatten een 3,0-liter V6-diesel met ofwel 201bp of 255 pk, met beide modellen uitgerust met een achttraps automatische versnellingsbak en het 4Motion-vierwielaandrijfsysteem van VW standaard.
Het veel meer gladde aerodynamisch ontwerp van de nieuwe Touareg plus mechanische tweaks, geeft aan dat brandstofefficiëntie met zeven procent is gestegen ten opzichte van het uitgaande model. VW beweert dat de instapniveau diesel nu 42,8 mpg zal retourneren, met de veel krachtigere V6 die 41,5 mpg terugkeert ondanks een 13 pk-toename ten opzichte van de huidige motor. Banden met lage rolweerstand, stop/start en een nieuwe kustfunctie dragen ook bij aan verbeteringen in efficiëntie.
Standaardkit op alle modellen omvat 17-inch lichtmetalen wielen, een touchscreen infotainmentsysteem, cruise control, regeneratief remmen en klimaatregeling, terwijl luchtvering als optie kan worden gemonteerd. Later zal ik het jaar VW ook een sportiever R-Line-pakket lanceren voor de Touareg, inclusief upgrades zoals nieuwe voor- en achterbumpers, plus een nieuw legeringwielontwerp, privacyglas en roestvrijstalen pedalen.
Lees alle stroom van de Auto -show van 2014 in Beijing door hier te klikken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *