Kiachary Service krijgt Ionity Bolt-on voor korting opladen

KIA heeft onthuld dat zijn KiAchary-service nu wordt aangeboden met een bout-on waarmee individuen op ioniteitsstations kunnen betalen voor een gereduceerde tarief.
De Bolt-on voor Kiakcharge-particulieren kost £ 11,25 per maand, maar verlaagt de kosten van elektrische energie bij een Britse ioniteitslader van 70p per kWh tot 25p, en verwijdert de 49P-sessievergoeding.

Het opladen van elektrische voertuigen in het VK: prijzen, netwerken, ladertypen en toptips

Het bedrijf stelt dat voor houders van KiAcharge-account met de Bolt-on, de maandelijkse kosten van £ 11,25 kunnen worden terugverdiend in slechts één oplaadsessie. Bijvoorbeeld, een oplaad van 10-80 procent van een 64KWH Kia E-Niro daalt van £ 31,85 tot £ 11,20.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Het ioniteitsnetwerk van 350 kW DC Fast Chargers groeit in heel Europa, met nu meer dan 400 krachtige laadstations open. Momenteel zijn er echter slechts 14 van deze sites te vinden in het VK, met een algemeen van 60 ccs -opladers tussen hen.
Kiacharge verleent Kia Electric Vehicle en PHEV -eigenaren krijgen toegang tot 17.000 openbare laadstations in het Verenigd Koninkrijk, die allemaal worden afgehandeld en gefactureerd van een enkele account die bij KIA wordt gehouden.
5

In plaats van een toegewijde account aan te houden voor elke laaddienst, indiceren de automobilisten van Kiacharge maar liefst één maandelijkse terugbetaling en krijgen ze een gespecificeerde maandelijkse factuur, die de kosten van elke laadsessie beschrijft. De service is toegankelijk via een smartphone-app of een RFID-kaart, die wordt gescand in het oplaadstation vóór elke aanmelding.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *